VEFAT   (14.04.2

VEFAT (14.04.2

Merhum İsmail Bacınoğlu’nun kızı ,emekli öğretmen Cevat Köroğlu’nun eşi , Ertan , Ergin , Engin ve Soner Köroğlu’nun annesi MUKADDES KÖROĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kabadüz Karakiraz Merkez Camii’nde saat 15:00 de kılınacak cenaze namazından son


VEFAT   (14.04.2015)

Gülyalı Ayrılık Mahallesinden Cörütoğullarından ,Merhum Hüseyin Cörüt’ün oğlu , Rüstem , Ali ve Güner Cörüt’ün babası , Emekli Polis Memuru MUZAFFER CÖRÜT vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ayrılık Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.


Göklerden Merhum Halil Gök’ün eşi, Hanife ,İnayet,Nihat ,Mesut ve Yusuf Gök’ün annesi , HACER GÖK vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Güngören Mahallesi Çatalağız Mevkii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Perşembe Yarlı Mahallesinden Merhum Ahmet Karadeniz’in oğlu, SALİH KARADENİZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Perşembe Yarlı Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Merhum İsmail Bacınoğlu’nun kızı ,emekli öğretmen Cevat Köroğlu’nun eşi , Ertan , Ergin , Engin ve Soner Köroğlu’nun annesi MUKADDES KÖROĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kabadüz Karakiraz Merkez Camii’nde saat 15:00 de kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.