SPOR TESİSLERİ HAYATA GEÇİYOR

SPOR TESİSLERİ HAYATA GEÇİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın girişimleri, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın talimatı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından kent merkezi ve ilçelere tenis kortu, sosyal tesis binaları, mini futbol sahası, basketbol, vo

SPOR TESİSLERİ HAYATA GEÇİYOR...

SPORA BÜYÜK YATIRIM…

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ilçelerde yapılacak spor tesisleri için Spor Toto teşkilatından 2,5 milyon liralık kaynak sağladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın girişimleri, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın talimatı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından kent merkezi ve ilçelere tenis kortu, sosyal tesis binaları, mini futbol sahası, basketbol, voleybol ve sentetik çim yüzeyli futbol sahaları yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Reklam panosunun yapılacak tesislerde yer alması karşılığında, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesi hesabına 2 milyon 500 bin lira aktarılmasını öngören protokol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu arasında imzalandı. İmza Töreni sonrasında açıklama yapan Başkan Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem  Kasapoğlu'na verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

GENÇLİK SPOR BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ...

Söz verdikleri projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak sportif faaliyetlere ağırlık vereceğimizin sözünü vermiştik. Özellikle çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı bir birey olarak yetişmelerini sağlamak için, onların spor yapacağı alanları arttıracağız. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ile gerçekleştirdiğimiz görüşme sonrası, ilçelerimize yapacağımız spor tesisleri için 2,5 milyon artı KDV'lik destek sağladık. Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bu tesislerin yapılmasına ilişkin de protokolü imzaladık. Ordu'muza hayırlı olsun" dedi.

HÜKÜMETİMİZİN DESTEĞİ YANIMIZDA...

Başkan Enver Yılmaz açıklamasının devamında hükümetle olan uyumlu çalışmalara da değinerek, "Ankara ile uyumlu çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Sayın Başbakanımız, Sayın Bakanlarımız talep ettiğimiz her konuda bizlere sonuna kadar destek vermektedirler. Ordu Büyükşehir Belediyesi bu destekle birlikte, değişim ve dönüşümü sonuna kadar sürdürecektir. Halkımızdan da taktir gören bu yatırımlar bundan sonrada artarak devam edecektir. Her zaman söylediğimiz gibi; 'İşimiz Gücümüz Ordu' " dedi.

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Ordu'da 12 spor tesisi yapılacağını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum