VEFAT  (09.04.2015)

VEFAT (09.04.2015)

Kovancı Mahallesinden Karavelioğullarından Merhum Şevket Arslan’nın oğlu , Merhum Ahmet, Durmuş, Hasan, ve Hüseyin Arslan’nın ağabeyi, Ülkü, Tülay,Günay ve Gürcan Arslan ‘nın babası HAMDİ ARSLAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kovancı Camii’nde öğle na

 VEFAT  (09.04.2015)
 
 
Günören Mahallesi Tepecik Sokaktan Garipoğullarından Merhum Halil Aksoy’un oğlu , Lütfü, Özden ve Cengiz Aksoy’un babası ALİ AKSOY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 


Nizamettin Mahallesi Boztepe Çamlık Mevkiinden Merhum Şevket Genç’in oğlu, Erdal Genç ve Şengül Ergen’nin abisi , Ceren ve Seren Genç’in babası , Dursune Genç’in eşi , ERDOĞAN GENÇ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 14:30 da Boztepe Çamlık Mevkiinde bulunan evinde kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

 Hacılar Köyü Güney Mahallesinden Meryemoğullarından merhum Mustafa oğlu,Mustafa,İbrahim,Ahmet,Abdullah Fahri,Salih ve Selime Güney’in babaları HASAN GÜNEY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 10:00’da İmam Hatip Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Hacılar Köyünde öğle namazından sonra aile mezarlığında defnedilecektir.

Kabadüz İlçesi Akgüney Bakacak Mahallesinden Tütüncü Rasim’in oğlu, Zekeriya Demirel’in eşi , Ayfer, Ergin ve Enver Demirel’in annesi , Salim, Sadık, Zekiye ,Sait, Salih , Eyüp, Aydın, Selim ve Gülşah Odabaş’ın kardeşi, GÜLŞAYİ DEMİREL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ordu İmam Hatip Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kabadüz Akgüney Bakacak Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Ulubey Hocaoğlu Mahallesinden Kemal,Kenan,Şahinder,Güller,Seyhan,Türkan ve Perihan’ın babaları ALİ YETİM vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Hocaoğlu camii’nde öğle namazından önce kılınacak cenaze namazından sonra  Hocaoğlu Mahallesindeki aile mezarlığında defnedilecektir.
   
 Öceli Mahallesinden Ahmetdayıoğlularından merhum Hacı Salim Tatlıcan’ın oğlu Salih,Eyüp Tatlıcan’ın ağabeyi Havva Tatlıcan’ın eşi Mehmet,Ahmet,İbrahim Tatlıcan’ın babaları MUSTAFA TATLICAN vefat etmiştir.
 
  Cenazesi bugün Öceli merkez Camii’nde  öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Rize Çamlıhemşin eşraflarından ,Ordu Orman İşletme Müdürlüğü memuru merhum Osman Demirci’nin oğlu,Dursun Ali Demirci’nin kardeşi,Hatice Demirci’nin eşi Süreyya ve Gül Demirci’nin babaları ALİ KEMAL DEMİRCİ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesindeki evinden alınarak orta camii’de öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  Nizamettin Mahallesi mezarlığında defnedilecektir.

Teyneli Mahallesinden Odabaşoğullarından merhum Hakkı Odabaş’ın oğlu , Kamil Odabaş’ın kardeşi, Hakkı ve Hasbi Odabaş’ın babası, KEMAL ODABAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11:00’de Teyneli Mahallesindeki evinden alınarak Aile Kabristanlığında toprağa verilecektir.

Kovancı Mahallesinden Karavelioğullarından Merhum Şevket Arslan’nın oğlu , Merhum Ahmet, Durmuş, Hasan, ve Hüseyin Arslan’nın ağabeyi, Ülkü, Tülay,Günay ve  Gürcan Arslan ‘nın babası HAMDİ ARSLAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kovancı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra KovancıMezarlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.