VEFAT  (08.04.2015)

VEFAT (08.04.2015)

Piraziz Gökçeali Köyünden Biberoğullarından Merhum Şevki Biber’in eşi, Metin , Tekin Biber ve Hacer Yavuz’un annesi, HATUNCUK BİBER vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gökçeali Köyü Mahalles Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra


VEFAT  (08.04.2015)

Gölköy Damarlı  Mahallesinden Merhum Recep Aksun’nun oğlu ,NURİ AKSU vefat etmiştir.Cenazesi bugün Damarlıda öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Damrlı Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Kabadüz Karakiraz Mahallesinden Merhum Refik Güner’in eşi, Ferhat, Dursun ,Kazım ve Salim güner’in annesi  HACER GÜNER vefat etmiştir.

Cenazesi bugün karakiraz amahallesi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.


 

Turnasuyu Mahallesi Yaylacık Mevkiinden Karahüseyinoğullarından Merhum Ahmet Aktürk ve Merhume Ayşe Aktürk’ün oğlu , Merhum Mehmet Aktürk, Kahraman , Gülhan Aktürk ve Gülseren Alver’in kardeşi , Hakan ve Sedef Aktürk’ün babası, Fatma Aktürk’ün eşi KORAY AKTÜRK vefat etmiştir.


Cenazesi bugün Turnasuyu Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Divane Aile Kabristanlığına defnedilecektir.Gülyalı Hoşköy Mahallesinden Cörütoğullarından ,Merhum Tevfik Cörüt’ün oğlu , Abdullah, Sebehattin ve Zade Cörüt’ün ağabeyi, Ekrem ve Neziye Cörüt’ün babası , Gülseren Cörüt’ün eşi SALİH CÖRÜT vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Hoşköy Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  Hoşköy Aile Kabristanlığına defnedilecektir.


Piraziz Gökçeali Köyünden Biberoğullarından Merhum Şevki Biber’in eşi, Metin , Tekin Biber ve Hacer Yavuz’un annesi, HATUNCUK BİBER vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gökçeali Köyü Mahalles Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından  sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.


Mustafalı Mahalllesi Kadıllı Mevkiinden , Osman Efendioğullarından Merhum Ahmet Atasefer ve Şeker Atasefer’in kızı ,Sefer Pamuk’un eşi SAADET PAMUK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Mustafalı Mahalllesi Kadıllı Mevkiinde bulunan evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Bucak Mahallesinden Merhum Hamdi Karaman ,Merhum Halis Karaman, Merhume Emine, Merhume Ayşe,Merhume Gülhanım, Murtaz Karaman ve Nazif Karaman’nın ağabeyi ,Ayşe , Fatma, Ayla ,Ercan ve Telat Karaman’nın  babası , Merhum Emine Karaman’nın eşi , Abdullah Oğlu OSMAN KARAMAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İmam Hatip Camii’nde öğle namazının ardından kılıncak cenaze namazından sonra Saraycık Köyü Poturlu Mahallesinde defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.