Sahil Güvenlik Kurulu Toplandı

Sahil Güvenlik Kurulu Toplandı

Toplantı sonrasında bir değerlendirme yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Sahil Güvenlik İstihbarat Koordinasyon Kurul Toplantısı, mevzuat gereği yılda bir kez yapılmaktadır. Bu toplantılarda, denizlerimizin ve sahillerimizin daha güvenli olması için alınması

Sahil Güvenlik İstihbarat Koordinasyon Kurul Toplantısı, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Başkanlığında yapıldı.

Sahil Güvenlik Kurulu Toplandı

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg.Albay Murat Özer, İl Jandarma Komutanı Albay Şeref Çakmak, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Altınordu Kaymakamı Şenol Esmer, Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık, Gülyalı Kaymakamı Mehmet Akif Köse, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, ilgili daire müdürleri ile diğer yetkililer katıldı.
 
Toplantı sonrasında bir değerlendirme yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Sahil Güvenlik İstihbarat Koordinasyon Kurul Toplantısı, mevzuat gereği yılda bir kez yapılmaktadır. Bu toplantılarda, denizlerimizin ve sahillerimizin daha güvenli olması için alınması gerek tedbir ve yapılması gereken çalışmalar değerlendirilmektedir. Bugünkü toplantımızda da 2014 yılında yapılan toplantıda alınan kararlarla ilgili yapılan işlemler ve uygulamaları değerlendirdik. Ayrıca, 2015 yılında ne gibi tedbirlerin alınmasına ihtiyaç duyulduğu belirlenerek, yapılması gereken çalışmaları kararlaştırdık. Toplantımızda, yasadışı avcılık, deniz yoluyla yapılan kaçakçılığın önlenmesi, isimsiz teknelerin kayıt altın alınması, liman ve balıkçı barınaklarının daha güvenli hale getirilmesi, tekne ve gemilerin atıklarına yönelik alınacak tedbirler belirlendi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.