VEFAT  (03.04.2015)

VEFAT (03.04.2015)

Necmiye ve Merhum Mehmet Ali Yurt’un torunu , Dursun Ali Yurt ve Merhume Süheyla Yurt’un oğlu , Merhum Yusuf Ziya ve Hamdi Yurt’un yeğeni, Vildan ve Gülden Yurt’un ağabeyi , Emine Yurt’un eşi VOLKAN YURT vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bahçelievler Maha


 VEFAT  (03.04.2015)
 
Necmiye ve Merhum Mehmet Ali Yurt’un torunu , Dursun Ali Yurt ve Merhume Süheyla Yurt’un oğlu , Merhum Yusuf Ziya ve Hamdi Yurt’un yeğeni, Vildan ve Gülden Yurt’un ağabeyi , Emine Yurt’un eşi VOLKAN YURT vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesi Ticaret Lisesi yanındaki baba evinden alınarak , Merkez Yukarıtepe Mahallesi Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Alınca Mahallesi Serkök Mevkii’nden ,Lazoğullarından, Dursun Yılmaz, Kahraman Yılmaz, Zaliye Ocak ve Fatma Kokrmaz’ın anneleri,Cevdet Yılmaz, Kadife Ocak, Meliha Bilgi ve Züleyha Ocak ‘ın kardeşi, Necip Yılmaz’ın eşi HAYRİYE YILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Alınca Mahallesi Serkök Mevkii’nde saat 2’de kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Güngören Mahallesinden  Merhum Ali Osman Akyol’un eşi , Murat ve İskender Akyol’un annesi , HACER AKYOL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Güngören Mahallesi Çatalağız Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Merhum Seniye ve İsmail Tirali’nin oğlu, Şazimet Tirali’nin eşi ,Selma Öztürk ve İsmail Tirali’nin babası,Furkan Tirali ve Ersin Öztürk’ün kayınpederi, Erol, Uğur ve Hikmet Tirali’nin kardeşi, EMİN TİRALİ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 10:30 da Zaferi Milli Mahallesi Sıtkıcan Caddesindeki evinden alınarak Piraziz Merkez Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Piraziz Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Kızılhisar Mahallesi Zabuncuoğullarından Merhum Abdullah Arslan’nın eşi, Zekeriya , Galip, Ali ve Dilek Arslan’nın annesi , Astsubay İbrahim Şensoy’un kayınvalidesi HAMİDE ARSLAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kızılhisar Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kızılhisar Mahallesi Aile Kabristanlığına  defnedilecektir.

Perşembe Tepecik Mahallesinden Hamitoğullarından Merhum Arslan oğlu, İbrahim , Mehmet ve Arslan Sakarya’nın babası , İDRİS SAKARYA vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Tepecik Merkez Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.