VEFAT  (02.04.2015)

VEFAT (02.04.2015)

Saraycık Mahallesi Potunlu Mevkiinden , Merhum Cemal Baş’ın oğlu, Ordu Büyükşehir Personeli Vesari Baş , Yılmaz ve Sezai Baş’ın babası RIFAT BAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saraycık Merkez Camii’nde Öğle Nmaıanın ardından kılınacak cenaze namazından


VEFAT  (02.04.2015)
 
Kumbaşı mahallesi Özlem sitesinden Kani Aydın’ın oğlu, İbrahim ve Halil Aydın’ın kardeşi,Ülkü Aydın’ın eşi CENGİZ AYDIN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün öğle namazına mütakıben kumbaşı camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir. 

Merhum Niyazi Oğlu NAFIZ BİLKAY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Teknepınar Mahallesinde bulunan evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Saraycık Mahallesi Potunlu Mevkiinden , Merhum Cemal Baş’ın oğlu, Ordu Büyükşehir Personeli Vesari Baş , Yılmaz ve Sezai Baş’ın babası RIFAT BAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Saraycık Merkez Camii’nde Öğle Nmaıanın ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Kabadüz Karakiraz Mahallesinden Tıkıçoğullarından ,Merhum Mustafa Tıkıç’ın oğlu MEHMET TIKIÇ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Bucak Mahallesindeki evinden 12:30 da alınarak Kabadüz Merkez Camii’nde saat 15:00 ‘de kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.