VEFAT (30.03.2015)

VEFAT (30.03.2015)

Turnasuyu Mahallesinden Merhum Mehmet Köksal’ın oğlu , Merhume Düriye Köksal’ın eşi, Metin ve Çetin Köksal , Ayla Erdaş ve Leyla Çelebi’nin babası , Yüksel Köksal ve Emine Yeşilyurt’un kardeşi , YILMAZ KÖKSAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Turnasuyu Me

VEFAT (30.03.2015)
 
Eyüplü Mahallesinden Kurdun Sokaktan ,Merhum Ahmet Keçeci ve Merhume Havva Keçeci’nin oğlu , Emine Keçeci’nin eşi , İSMAİL KEÇECİ vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Eyüplü Mahallesi Kurdon Sokak Merkez Camii’nde  öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Ulubey Kardeşler Mahallesinden Dervişoğullarından , Merhum Cemal Aydın’nın oğlu , Cengiz Aydın’nın kardeşi, CEMİL AYDIN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kardeşler Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kardeşler Mahallesindeki Aile Kabristanlığına defnedilecektir.


Akkise Mahallesinden Abdooğullarından Mesut Türetkan’nın eşi ,Osman, Hamdi , Salim ve Turgut Türetkan’nın annesi , EMRİYE TÜRETKAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Aşağı Sokakta bulunan evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aynı mahallede defedilecektir.

Ulubey Şahinkaya Mahallesinden Gerdiç Mevkii’nden Boranoğullarından, Dursun Güler’in eşi , İbrahim, Ahmet, Yücel ve Yaşar Güler’in annesi ,Remzi Can ve Ali Kaya’nın Kayınvalidesi, KEZBAN GÜLER  vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Şahinkaya  Gerdiç Mahallesinde bulunan camii’de öğle namazı9nın ardından kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde defnedilecektir.

Turnasuyu Mahallesinden Merhum Mehmet Köksal’ın oğlu , Merhume Düriye Köksal’ın eşi, Metin ve Çetin Köksal , Ayla Erdaş ve Leyla Çelebi’nin babası , Yüksel Köksal ve Emine Yeşilyurt’un kardeşi , YILMAZ KÖKSAL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Turnasuyu Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Efirli Köyü  Hacooğlu Mahallesinden Merhum Talip Aydın’nın oğlu , Adem Aydın, Galip Aydın, Şen Fırın Çalışanı  Ali Aydın, ve Foto Hilal Yalçın Aydın’nın babası MUHARREM AYDIN vefat etmiştir.

 
Cenazesi bugün 11:30 da Efirli Köyü  Hacooğlu Mahallesinde Kılınacak cenaze namazından sonra Efirli Köyü  Hacooğlu Mahallesinde defdenilecektir.

Terzili Köyünden  Ali ve Ayşe Şentürk’ün oğlu , Meliha , Fatma , Seniye, Selahattin, Ahmet, Muhammet  ve Zekeriya Şentürk’ün kardeşi , Yeşim, Şebnem , Yeliz ve Tolga Şentürk’ün babası, Gülfiye Şentürk’ün eşi ARİF ŞENTÜRK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İstanbul Şişli Camii’nde kılıncaka cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.