AKP Torun Dosyasını Açıyor

AKP Torun Dosyasını Açıyor

Ak Partiden sızan bilgilere göre Seyit Torun Listede ön sıralarda olur ise "10 Yıllık Torun Döneminin Fiyaskolu Dosyaları Masa Üstünde" Hazır ! 10 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde gözle görüler bir hizmeti olmayan ve geride 220 milyon (trilyon) TL enk



Ak Partiden sızan bilgilere göre Seyit Torun Listede ön sıralarda olur ise "10 Yıllık Torun Döneminin Fiyaskolu Dosyaları Masa Üstünde" Hazır !
10 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde gözle görüler bir hizmeti olmayan ve geride 220 milyon (trilyon) TL enkaz gibi bir şehir bırakan Seyit Torun, CHP'li üyelerden oy isteyecek... 
AKP Torun Dosyasını Açıyor
Ordu Gözlem Sitesinde yayınlanan bu haber/yorum dün Akşam yayınlandı!
22741

http://www.ordugozlem.com/default.asp?s=haber_detay&id=1299


 
EVRİM TEORİSİ BİLE İFLAS ETTİ

seyitroruncam2.jpg

 
Üniversite döneminde ülkücü, üniversite bitişinde ANAP’ta İlçe Sekreterliği ile ‘milliyetçi-muhafazar’, Ulubey Belediye Başkanlığı döneminde ‘sosyal demokrat’,
Ordu Belediye Başkanlığı birinci döneminde ‘demokratik sol’, ikinci döneminde ‘ülkücü’ ve ‘muhafazakar’ olma eğilimine girmişken bir anda yeniden ‘sosyal demokrat’lığa yelken açma gibi ilginç bir evrim geçiren Seyit Torun, 29 Mart’ta sosyal demokrat ve devrimci tabana sahip CHP’li üyelerden oy isteyecek..
 
22740ÇAKILI BİR HİZMETİ BİLE YOK…
5 yıl Belediye Başkanlığı yaptığı Ulubey ilçesinde bile çakılı bir hizmeti olmayan, 10 yıllık Ordu Belediye Başkanlığı döneminde AK Parti’nin desteği ile yaptırabildiği Teleferik haricinde hiçbir hizmeti görünmeyen, geride 10 yılda bile düzeltilmeyecek kaldırımları rezalet, asfaltları dökülen, beton yığına çevrilmiş yeşil alanlar, ihaleleri soru işaretli enkaz gibi bir şehir ve Ordu’nun 17 ilçesinin bütçesinden fazla 220 milyon (trilyon) lira borç bırakan Seyit Torun, 29 Mart’ta CHP’li üyelerden oy isteyecek!
 
BORÇ ORTADA AMA HİZMET ORTADA YOK! 
 
300 milyon lira  borç devralan Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne 220 milyonlira borç bırakan CHP’li Seyit Torun’un yönettiği Ordu (Altınordu) Belediyesi’nin  bıraktığı borç miktarı 17 ilçe belediyesinin bütçesinden fazla çıktı.
 
Ünye, Perşembe, Korgan, Gölköy, Kumru, Aybastı, Akkuş, İkizce, Mesudiye, Ulubey, Çaybaşı, Kabadüz, Çatalpınar, Çamaş, Gürgentepe, Kabataş, Gülyalı ilçelerinin toplam bütçesi Seyit Torun ve ekibinin bıraktığı borcu karşılamaktan aciz  kaldı.
 
Bu 17 ilçe belediyesinin toplam bütçesi 193 milyon 424 bin 300 lira. Seyit Torun’un bıraktığı borç ise 220 milyon lira.
 
Altınordu, Fatsa ve Ünye Belediyelerinin 2015 yılı toplam bütçesi de 179 milyon 956 bin lira. Bu üç büyük belediyenin bütçelerin toplamı bile Torun’dan kalan borcu karşılamıyor.
 
http://www.ordugozlem.com/default.asp?s=haber_detay&id=1299anemon-rıhtımdan.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum