VEFAT  (26.03.2015)

VEFAT (26.03.2015)

Uzunmusa Mahallesinden Hacı İbrahim ve Hanife Tanrıverdi’nin kızı , Merhum İhsan Yücel’in eşi, Nefide İlhan , Nurten İlhan , Tuncer Yücel ve Ayten Şahin’nin annesi , Dr. Neşide ve Veteriner Murat Tanrıverdi’nin halası, CEMİLE YÜCEL vefat etmiştir. Cen



VEFAT  (26.03.2015)
 
Boztepe Mahallesi Yukarı Kurucuoğlu Mevkiinden , Merhum Ali Kurucu’nun oğlu , Abdulkadir Kurucu, Hicabi Kurucu , Ali Kurucu, ve Mustafa Kurucu’nun babası MEHMET KURUCU vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Boztepe Mahallesinde bulunan evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Boztepe Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Uzunmusa Mahallesinden Hacı İbrahim ve Hanife Tanrıverdi’nin kızı , Merhum İhsan Yücel’in eşi, Nefide İlhan , Nurten İlhan , Tuncer Yücel ve Ayten Şahin’nin annesi , Dr. Neşide ve Veteriner Murat Tanrıverdi’nin halası, CEMİLE YÜCEL vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Uzunmusa Mahalle Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Uzunmusa Mahallesi Cintepe Mezarlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.