Kumsalda Yeni Proje Hazır

Kumsalda Yeni Proje Hazır

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kıyı kenar çizgisini ihlal eden yapıları yıktıktan sonra kıyıları vatandaşların kullanımına sunmak için projelere hız verdi. Altınordu ilçesi sahil bandında bulunan ruhsatsız yapıların yıkılmasının ardından bölgeye yapılacak o


KUMSAL PROJESİ HAZIR...

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kıyı kenar çizgisini ihlal eden yapıları yıktıktan sonra kıyıları vatandaşların kullanımına sunmak için projelere hız verdi.  Altınordu ilçesi sahil bandında bulunan ruhsatsız yapıların yıkılmasının ardından bölgeye yapılacak olan proje belli oldu.

İHALE SÜRECİ BAŞLADI...

Altınordu sahil kenarında uygulanacak peyzaj tasarım projesinin hazır olduğunu belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Söz verdiğimiz gibi, kıyı peyzaj tasarım projesini hayata geçiriyoruz. İhale sürecini başlattık. Ordu insanımızın, şehir insanımızın rahat bir şekilde denizle temasını gerçekleştirebilecek, yürüyüş yaptığı zaman, denizin temiz havasını alabilecek ve denizi hemen yanı başında hissettirebilecek mahiyette temiz bir ortam oluşturacağız” dedi.

22728GENİŞ BİR YAŞAM ALANI...

Başkan Enver Yılmaz, Kumsal Peyzaj Tasarım Projesi kapsamında 5 Bin 200 m2’lik bir alanda çalışmaların yürütüleceğini belirterek; “Bölge sıradan bir kumsal olarak değil, insanların uzun süre vakit geçirebileceği bir rekreasyon alanı olarak tasarlandı. Aynı zamanda yaşam alanı olarak düzenlenen Kumsal Peyzaj Tasarım Projesi bünyesinde; fitness grupları, yürüyüş yolları, sahil büfe, amfi, oturma-seyir terasları da bulunuyor” şeklinde konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kıyı kenar çizgisini ihlal eden yapılara, bundan sonra da izin verilmeyeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.