VEFAT (24.03.2015)

VEFAT (24.03.2015)

Bucak Mahallesi Gözükanoğullarından Kadir Gözükan’nın eşi , Osman ve Olgun Gözükan’nın annesi , Hasan , Galip, Ahmet ve Mehmet Şimşek’in kardeşi SEBİLE GÖZÜKAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namaz

 

 

 VEFAT (24.03.2015)
 
Bucak Mahallesi Gözükanoğullarından Kadir Gözükan’nın eşi , Osman ve Olgun Gözükan’nın annesi , Hasan , Galip, Ahmet ve Mehmet Şimşek’in kardeşi SEBİLE GÖZÜKAN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gözükan Mahallesi Kabristanlığında defnedilecektir.

Altunyurt Mahallesinden Yaramatoğullarından Merhum Temel Zengin’nin eşi , Celal, Nuray ve Meral Zengin’nin annesi ESMA ZENGİN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Altunyurt Mahallesinde bulunan camide öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Altunyurt Mahallesin Aile kabristanlığında defnedilecektir.
Öceli Mahallesinden Kırışoğullarından , Dursun Kırış’ın eşi , Mustafa, Mahmut , Mehmet , Erdem , Rabia ve Zeynep Kırış’ın annesi AYŞE KIRIŞ vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Öceli Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  Öceli Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Nizamettin Mahallesinden Kulaçoğullarından , Merhum Aslan Selahattin Kulaçoğlu’nun eşi , Temel Kaya, Ömer Hüseyin , Sebahat Kulaçoğlu ve Aydan Tahmazoğlu’nun annesi , EMİNE KULAÇOĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Selimiye Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra   Nizamettin Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ordu Esnaflarından Ahmet Pınar’ın oğlu , Ferhat Pınar ve Ahmet Cemal Pınar’ın abisi , Şengül Pınar’ın eşi , Nuran Tekin , Neslihan Örenç ve Erhan Pınar’ın babası , ŞAHMURAT PINAR vefat etmiştir.

Ceazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kumbaşı Aile Mezarlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum