Oktay Çanak "Gönül diliyle konuşuyorum"

Oktay Çanak "Gönül diliyle konuşuyorum"

AK Parti Eski İl Başkanı ve Ordu Eski Baro Başkanı AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Av. Oktay Çanak, partisinin teşkilat ziyaretlerinin ardından Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Esnaflara yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor.

 
AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Av. Oktay Çanak, Ordu’ya yeni eserler kazandırmak ve buna katkı sunmak istediğini, Gurur, kibir, makam ve etiket siyaseti ile işlerinin olmadığını, anlayışlarının hizmet siyaseti olduğunu söyledi. 
 
Oktay Çanak "Gönül diliyle konuşuyorum"22718
 
AK Parti Eski İl Başkanı ve Ordu Eski Baro Başkanı AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Av. Oktay Çanak, partisinin teşkilat ziyaretlerinin ardından Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Esnaflara yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor. 
 
2001 yılında AK Parti kadrolarında siyasete başlayan, AK Parti kadrolarında aktif olarak görev almış, siyaset yapmış ve yapmaya devam eden biri olan AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Av. Oktay Çanak; “Şimdide Milletvekilliğine talip oldum” dedi. 
 
“SİYASET STK’LARLA, TEŞKİLATLARLA VE HALKAL YAPILIRSA GÜZELDİR”
AK Parti kurulduğu günden itibaren her kademesinde görev almış biri olduğunu söyleyen Av. Oktay Çanak; “Bende yıllarca AK Parti’ye emek vermiş, gönül vermiş,  bu partinin kuruluşundan bu güne kadar resmi olarak çalışmış, fiilen içinde bulunmuş, yönetim kurulu üyeliği, il başkan yardımcılığı ve il başkanlığı yapmış birisi olarak, teşkilatların içerisinden gelmiş biri olarak bugünde Milletvekili aday adayı olarak milletin karşısına çıktım. İlçe teşkilatlarımıza yaptığım ziyaretleri tamamladım. Gittiğim her yerde gerçekten de büyük bir coşku ve sevinçle karşılandım. Siyaset teşkilatlarla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte istişareler halinde yapılırsa daha güzeldir. Yani kısacası halkla birlikte yapılırsa daha güzeldir ve daha başarılı olunur” dedi.
 
“MUHALEFET BİLE 4-1 HESABI YAPIYOR”
30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde hayal kırıklığı yaşayanların, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde de yine hayal kırıklığı yaşayacaklarını söyleyen Av. Oktay Çanak; “Bir çok kimsenin hayal kırıklığı yaşadığı, 30 Mart 2014 seçimleri gibi 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde de hayal kırıklığı yaşayacak olanlar var. AK Partinin aday adaylarına bakıldığında seçimlerde en güçlü olacak parti olduğunu görüyoruz. Aday adaylığı başvurusu yapanların sayısına bakılınca Milletvekili olmak isteyenin ne kadar çok olduğunu ve aynı zamanda AK Parti’nin seçimlerde ne kadar çok Milletvekili TBMM’ye göndereceğinin de bir göstergesidir.  Bunun bir de tersine bakın, diğer partilere bakın hepsi 1. Sırada olmak için çalışıyor. Diğer partilerin Psikolojisinde algısında 1. Sıraya gelen Milletvekili olur, o da bir ihtimal. Bu şu demek; Ordu’da diğer partilerin Milletvekili sıralamasında 2. Sıradaki kişinin şansı çok zayıftır. Yani Ordu’daki diğer partilerde, AK Parti Ordu’da 5 Milletvekilinin en kötü ihtimal 4’ünü alacak, hatta 5’ini alacak görüntüsü var.  Biz inanıyoruz, güçlü bir kadro ve iyi bir sıralama ile AK Parti bu seçimlerde Ordu’da 5’de 5 yapacaktır” dedi. 
 
22721“GÜÇLÜ OLAN EKART EDİLMEK İSTENİYOR”
 
Son zamanlarda Sosyal Medya üzerinden yapılan çirkin saldırılara da değinen Av. Oktay Çanak; “Güçlü olanı ekart etme gibi bir çalışma yapanlarda oluyor. Neticede bu çalışmaların, bu olumsuz çalışmaların sonuca bir katkı sağlayacağını zannetmiyorum. Çünkü bunlar bugün türeyen, bugün konuşulan 7 Nisan’dan sonra hiç konuşulmayacak şeyler.  Çünkü olmamış, olması da mümkün olmayan konuşmaları dönemsel görüyorum. Dikkat ederseniz Altınordu yani Ordu Merkez havzasında bulunan aday adayları ve güçlü isimler üzerine kumpas kurulmak isteniyor. Biz önümüze bakıyoruz. Bu günlere emek vererek geldik. Allah izin verirse 7 Nisan günü olumlu veya olumsuz bir sonuç çıkacak ortaya ben o ana kadar ve o andan sonra üzerime düşen görevi yapmaya devam edeceğim. Bizi bilen biliyor, teşkilatlarımız biliyor, Sivil Toplum Kuruluşlarımız biliyor. Biz çalışarak emek harcayarak buralara kadar yol kat ettik. Bundan sonra da böyle olacak. Ordu için, Türkiye için bölgemiz için daha iyisini yapabilmek, daha güzel projelere imza atabilmek için yola çıktık” dedi. 
 
“ARZU ETTİĞİM BAŞARININ DAHA DA İLERİYE TAŞINMASI”
AK Parti’nin Ordu’da devam eden başarısının daha da yükselmesi, daha da ileriye taşınması arzusu içerisinde olduğunu söyleyen Av. Oktay Çanak; “Bunları yaparken insanlar beraber yürüdükleri, birlikte oldukları, güven duydukları insanlarla yol almak ister. Ben yola çıkarken Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) efendimizin buyurduğu gibi ‘Kişi sevdiğiyle beraberdir’ sözünden yola çıktım. Ben Teşkilatlarımın, Sivil Toplum Kuruluşlarımın, Esnafımın ve vatandaşlarımın desteğini almış olarak ve onların ‘Evet bu adayı buraya uygun görüyoruz’ demesi ile daha çok mutlu olurum. Bu benim için Milletvekili olmaktan daha değerlidir” dedi.
“ETİKET SİYASETİ YAPMIYORUZ”
Gittiği her yerde gönül diliyle konuşarak “Gücümü sizlerden alıyorum” diyen Av. Oktay Çanak açıklamasına şöyle devam etti; “Ordu’ya yeni eserler kazandırmak ve buna katkı sunmak istiyorum. Bizim anlayışımızda gurur, kibir, makam ve etiket siyaseti yoktur. Bizim anlayışımız hizmet siyasetidir. Biz ideolojik siyaset peşinde değiliz. Biz kimlik siyaseti peşinde değiliz. Çünkü biz milletimize efendilik etmek için gelmedik. Biz milletimize hizmetkar olmak için geldik. Bizim işimiz eser üretmek, hizmet üretmek, yatırım yapmak, bu ülkeyi, bu şehri kalkındırmak, bu ülkeyi ve bu şehri muassır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. Bizim hizmet sevdamız asla bitmeyecektir. Allah bizi hak, doğru yoldan, millete hizmet yolundan ayırmasın. Rabbim bizi utandırmasın, mahcup etmesin” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.