LUNAPARK MİNİKLERİ COŞTURDU…

LUNAPARK MİNİKLERİ COŞTURDU…

Vatandaşlardan gelen olumlu tepkiler üzerine, son dönemde özellikle ‘ilçelerde oyun sahneleme çalışmasına’ ağırlık veren OBBKT, bu kez de Çatalpınar ilçesinde 250 minik öğrenciyi mutlu etti. Oyuna öğrenciler büyük ilgi gösterirken, oyun da; çocuklarına il

LUNAPARK MİNİKLERİ COŞTURDU…

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), oyunlarını 7’den 70’e her kesime sahnelemeyi sürdürüyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanatsal etkinliklerini ilin her noktasına taşıma ve vatandaşların etkinlere katılımını artırmak amacıyla organize ettiği programlar tüm hızıyla devam ediyor. Panel, Konferans ve Müzik programlarının yanı sıra tiyatro etkinlerini de OBBKT üzerinden yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2015 Mart Ayı Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Şirin İNCİ’nin yazdığı, Onur ÇELİKKOL’un yönettiği  “Lunapark” adlı çocuk oyununu Çatalpınar ilçesinde sahneledi.

Vatandaşlardan gelen olumlu tepkiler üzerine, son dönemde özellikle ‘ilçelerde oyun sahneleme çalışmasına’ ağırlık veren OBBKT, bu kez de Çatalpınar ilçesinde 250 minik öğrenciyi mutlu etti. Oyuna öğrenciler büyük ilgi gösterirken, oyun da; çocuklarına ilgisiz kalan bir ailenin daha sonra çocuklarının başına gelen kötü olaylar anlatılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.