Nilgün Tomakin’den Fatsa’ya ziyaret

Nilgün Tomakin’den Fatsa’ya ziyaret

Göreve iki ay önce seçilen Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar’da Av. Ayşe Nilgün Tomakin’de çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyerek; “Bizde bu göreve yeni geldik. Ben daha önce burada Ziraat Mühendisi olarak görev yapıyordum. Delegelerimiz

Nilgün Tomakin’den Fatsa’ya ziyaret

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar ve Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi’yi ziyaret ederek destek istedi.

İlk ziyaretini Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar’a yapan Aday Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, bu süreçte kendisine destek isteyerek TBMM’de sorunları en iyi şekilde dillendirebileceğine inandığını söyledi.

BÜTÜN KAPILARI ÇALACAĞIZ

 Aday Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, çiftçilerin menfaatine olan her türlü projede imzasının olmasını istediğini söyleyerek; “İnşallah sizlerin sorunlarını nasip olursak TBMM’de en iyi şekilde dillendirebileceğime inanıyorum.  Allah’ın izniyle o kapılar bizlere açılırsa, çiftçilerimizin sorunlarını sizler bizlerden daha iyi biliyorsunuz. Ne gerekiyorsa, çiftçilerimizin refah seviyesinin yükselmesi için, bölgemizde ilimizde hayvancılığın gelişmesi için, tarımın daha iyi yerlere gelebilmesi için ne gerekiyorsa biz yapacağız. İnşallah çalmamız gereken bütün kapıları çalacağız. Bütün bunları hep birlikte el ele gönül gönüle vererek yapacağız” dedi.

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI BİRLİKTE ÇÖZMEK NASİP OLUR

Göreve iki ay önce seçilen Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar’da Av. Ayşe Nilgün Tomakin’de çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyerek; “Bizde bu göreve yeni geldik. Ben daha önce burada Ziraat Mühendisi olarak görev yapıyordum. Delegelerimiz bizi uygun gördü buralara kadar taşıdı. Bizler buralarda gönüllü olarak görev yapıyoruz. İnşallah çok güzel işler yapacağız. Çiftçilerimizin sorunlarını hep birlikte omuz omuza vererek çözeceğiz. Ben sizlere başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte güzel işler yapmak nasip olur” dedi.

BİRLİKTE DAHA BAŞARILI OLURUZ

Daha sonra Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi’yi makamında ziyaret eden Av. Ayşe Nilgün Tomakin burada yaptığı konuşmada da; “ Bu yolda nasip kısmet olursak birlikte uyum içerisinde çalışmayı isterim. Odalar dernekler ve diğer kurumlar hepsiyle istişareler yaparak biryerlere varabiliriz. Biz hep birlikte çok güzel şeyler yapabileceğimize inanıyorum. Ve sizlerinde bu süreçte bizlere destek olmanızı bekliyorum” dedi.

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi’de “Aday adaylarımızın sivil toplum örgütlerimizin halkla bütünleşerek birlik beraberlik içerisinde görev yapmalarını temenni ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.