VEFAT (18.03.2015)

VEFAT (18.03.2015)

Eyüplü Mahallesinden Kuvancıoğullarından Merhum Ali ve Merhume Hanife Kuvan’nın oğlu , Merhum Muhsin Kuvan ve Erol Kuvan’nın kardeşi , ALİ KUVAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalledeki evinden alınarak Eyüplü Mahallesinde öğle namazının ardınd

VEFAT (18.03.2015)
 
Eskipazar Mevkii’nden Mustafa Karaoğlan’nın torunu , Caner ve Şura Karaoğlan’nın oğlu , Merhum Hayrettin ve Suzan Özçelik’in torunu, Teksin ve Türel Karaoğlan, Özben ,Hayran, Özkan ve Ersan Özkan’nın yeğeni ATEŞ KARAOĞLAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakalçıkmaz Mezarlığına defnedilecektir.

 Emekli Öğretmen Cevat Türe ve Bakiye Türe’nin oğlu , Leyla Eloğlu , Emekli Fiskobirlik Müdürü Ferda Türe ve Prof. Dr. Uğur Türe’nin abisi, Serdar Piroğlu’nun eniştesi , Baran ve Baki Türe’nin babası , Doğa Koleji Öğretmeni Fatma Yıldız Türe’nin eşi , Emekli Öğretmen YEKTA TÜRE vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Fatsa Orta Büyük Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Fatsa Asri Mezarlığında defnedilecektir.

Eyüplü Mahallesinden  Kuvancıoğullarından Merhum Ali ve Merhume Hanife Kuvan’nın oğlu , Merhum Muhsin Kuvan ve Erol Kuvan’nın kardeşi , ALİ KUVAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Mahalledeki evinden alınarak Eyüplü Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Eyüplü Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Karaoluk Mahallesinden Süleyman oğlu AHMET AK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karaoluk Mahallesinde defnedilecektir.


Fatsa esnaflarından Yassıtaş Köyü Efkaf Mahallesinden Babiloğulları Dursun , Recep, Hüseyin , Ahmet ve Mustafa İlişe’nin babası MEHMET İLİŞE vefat etmiştir.

 
Cenazesi bugün Orta Büyük Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yassıtaş Köyünde defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.