Halkın İçinden Gelen Aday

Halkın İçinden Gelen Aday

Halkın içinden gelmesi, aynı zamanda fındık üreticisi ve esnaf olması CHP aday adayı Osman Güngör'ü halkın dilinden en iyi anlayan isimlerin başında getirdi. Güngör, halkın dilini ve sıkıntısını yakından bilmesinin avantajıyla ilçe ziyaretlerinde vatandaş

Halkın içinden gelmesi, aynı zamanda fındık üreticisi ve esnaf olması CHP aday adayı Osman Güngör'ü halkın dilinden en iyi anlayan isimlerin başında getirdi. Güngör, halkın dilini ve sıkıntısını yakından bilmesinin avantajıyla ilçe ziyaretlerinde vatandaşların yakın temas kurduğu isimlerin başında geldi.

Halkın İçinden Gelen Aday

 

OSMAN GÜNGÖR1.jpg

Gençlik yıllarından bu yana CHP çatısı altında bulunan, bugüne kadar toplam 11 yıl aktif yöneticilik yapan CHP Ordu Milletvekili aday adayı Osman Güngör, seçim gezileri kapsamında yaptığı ilçe ziyaretlerinde ‘halkın adamı’ olduğunu her fırsatta gösterdi. 

4 yıl CHP İl Başkanlığı yapması, ilçe teşkilatlarını yakından tanıması, ilçelerdeki vatandaşlar tarafından tanınması Osman Güngör’ü diğer aday adayları arasında ilgi odağı haline getirdi. Aynı zamanda fındık üreticisi ve esnaf olan Osman Güngör, halkın dilini ve sıkıntısını yakından bilmesinin avantajıyla ilçe ziyaretlerinde vatandaşların yakın temas kurduğu isimlerin başında geldi.Güngör, Kumru ilçesine diğer aday adayları ile birlikte yaptığı ziyaretlerde halkın en çok ilgi gösterdiği aday adayı oldu. Esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşların en çok sohbet ettiği, dertlendiği isim olan Güngör, gencinden yaşlısına kadar her kesimin takdirini topladı. OSMAN GÜNGÖR_3.jpgGüngör, Kumru İlçe örgütünü ziyaretinde ise partililerin alkışlarıyla karşılandı. Burada partililere bir konuşma yapan Güngör, “Halkın dilini, tavrını, nabzını, çektiği sıkıntıları, dertlerini, yüreğinde kopan fırtınaları yakından bilen insanım. Bugüne kadar halk için politika yaptım, her zaman halkın içindeyim, halk adamıyım, halk partiliyim. Halkın dilini seslendirmek, halkın isyanını haykırmak için adayım ve halk için sizden destek bekliyorum” diye konuştu. 
Güngör, Kumru ziyaretini değerlendirerek, “Dik durup,dümdüz yürümeye devam ediyorum. İktidar yolcuğunda Kumru ilçe örgütümüzü ziyaret ettim. Beni çoşkuyla karşılayan tüm partililerimize teşekkür ederim” dedi.OSMAN GÜNGÖR_4.jpgBu arada CHP Ordu Milletvekili aday adayı Osman Güngör’ün seçim bürosu da dolup taşıyor. CHP Altınordu İlçe Yönetimi, Osman Güngör’ü seçim bürosunda ziyaret ederek, destek verdi. Altınordu İlçe yöneticilerine ziyaret ve destek için teşekkür eden Güngör, “Bir ve Beraber kazacağız” diye konuştu. 
http://www.ordugozlem.com/default.asp?s=haber_detay&id=1270
11045294_351943795011119_5639506931826356345_n.jpg
 
osman güngör-.jpgOSMAN GÜNGÖR_2.jpg
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.