Yılmaz'dan, "Kıyak İsimciler"e Rest

Yılmaz'dan, "Kıyak İsimciler"e Rest

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra yapacakları yatırımlara kamu yöneticilerinin isimlerini vermeyeceklerini belirterek, “Yapılacak spekülasyonları önlemek için şimdiden kamuoyu ile bunu paylaşmak istiyorum. Bundan sonra yapılacak hiçbir yatırı


 “Yapılacak spekülasyonları önlemek için şimdiden kamuoyu ile bunu paylaşmak istiyorum. Bundan sonra yapılacak hiçbir yatırıma ben dahil hiçbir kamu görevlisinin ismi verilmeyecek”
 
Yılmaz'dan, "Kıyak İsimciler"e Rest22705
 
KAMU YATIRIMLARINA YÖRESEL İSİMLER VERİLECEK…
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Devlet tarafından yapılan yatırımlara başta eski valilerimiz olmak üzere kamu yöneticilerinin isimlerinin verilmesini çok doğru bulmuyorum. Bu çerçevede kamuya ait yatırımlarda bulunan kamu yöneticilerinin isimlerini kaldırma kararı aldık" dedi. 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, devlet tarafından yapılan yatırımlara verilen Vali ve kamu yöneticisi isimlerinin kaldırılacağını söyledi. Yılmaz, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her geçen gün sivilleştiğini belirterek, kendilerinin de buna katkı sunmak istediklerini söyledi. 
 
SEÇİMDEN ÖNCE SÖZ VERDİK
 
Büyükşehir Belediyesi olarak aldıkları karar çerçevesinde bu uygulamayı hayata geçireceklerini belirten Başkan Yılmaz, "Seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi ilimizde devlete ait alanların halka açılması yönünde çalışmalarımız var. Özellikle kıyı kenar çizgisi üzerinde kamuya ait binaları yeniden yapmak yerine yıkarak halkın kullanıma sunmak istiyoruz. Zaten bu konuda gerekli adımları atarak çalışmalara başladık. Bunun yanı sıra yine devletin parasıyla yapılmış yatırımların isimlerinde düzenlemeye gideceğiz. Ben devlet tarafından yapılan yatırımlara başta eski valilerimiz olmak üzere kamu yöneticilerinin isimlerinin verilmesini çok doğru bulmuyorum. Bu çerçevede kamuya ait yatırımlarda bulunan kamu yöneticilerinin isimlerini kaldırma kararı aldık. " diye konuştu.
 
YÖRESEL İSİMLER OLACAK
 
Verilecek isimlerin yöresel olacağını belirten Başkan Yılmaz, “Mesela Vali Kemal Yazıcıoğlu Durugöl Tesisleri, Utku Acun İlk ve Ortaokulu gibi isimler taşıyan yatırımlar var. Biz bu isimleri kaldıracağız. Artık bu alanlarda ki isimleri bölgesel, yöresel ve şehrin dokusuna uygun isimlerle değiştirme yönünde bir karar aldık" şeklinde konuştu. 
 
HİÇBİR KAMU YÖNETİCİSİ İSMİ VERİLMEYECEK
 
Başkan Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra yapacakları yatırımlara kamu yöneticilerinin isimlerini vermeyeceklerini belirterek, “Yapılacak spekülasyonları önlemek için şimdiden kamuoyu ile bunu paylaşmak istiyorum. Bundan sonra yapılacak hiçbir yatırıma ben dahil hiçbir kamu görevlisinin ismi verilmeyecek” diye sözlerini tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum