ORKİNOS Kuruldu

ORKİNOS Kuruldu

ORDU İlinin ilk sokak hayvanları derneği kısa ismi ORKİNOS olan (Ordu kimsesiz hayvanları yasatma doğal ortamlarını koruma ve sağlama derneği) AZİZ İŞBAKAN tarafından kuruldu. 4 yıldır Ordu da sokak hayvanlarının rehebilitasyon çalışmaları için çalışan A

ORKİNOS Kuruldu
köpekvekatili.jpg
 
ORDU İlinin ilk sokak hayvanları derneği kısa ismi ORKİNOS olan (Ordu kimsesiz hayvanları yasatma doğal ortamlarını koruma ve sağlama derneği) AZİZ İŞBAKAN tarafından kuruldu.
 
4 yıldır Ordu da sokak hayvanlarının rehebilitasyon çalışmaları için çalışan Aziz İşbakan şimdi de yeni dernekle Orduya bir hayvan hastanesi kazandırma yolunda çalışmalara başladı.
 
Aynı zamanda Yerel hayvan görevlisi,Ordu Valiliği il hayvan kurul üyesi ve HAYTAP hayvan hakları federasyonunun Ordu Temsilciliğini de yapan  olan Aziz işbakan "Güçlü bir yönetim kurulu kadrosu ile yola çıktığını, Derneğimiz amacı sokak hayvanlarının yasam şartların iyileştirilmesi ve devlet kurumlarını harekete geçirmek olduğunu ifade etti. Bunun içinde tüm üyelerimizle kurumsal olarak Ordu için çalışacaklarını" söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.