VEFAT  (06.03.2015)

VEFAT (06.03.2015)

Güngören Mahallesi Tepe Mevkii’nden , Merhum Osman Ur’un kızı , Gülin ve Gökhan Gök’ün annesi , Cihan Gök’ün eşi , Yahya ve Mesut Uğurlu’nun kız kardeşi , GÜLİZAR GÖK vefat etmiştir. Cenazesi bugun İkindi namazından önce Yahya Uğurlu’nun evinde kılınac

VEFAT  (06.03.2015)

Perşembe Bekirli Mahallesinden, Cenoğullarından Merhum Mehmet Canik’in eşi, Ordu esnaflarından Foto Canik’in sahipleri Turgay ve Salih Canik’in annesi  

ŞAHİNDE CANİK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Bekirli Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bekirli Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Boztepe Mahallesi Çorbacıoğlu Mevkii’nden Avni ve İbrahim Kızıldemir’in babası , NECATİ KIZILDEMİR vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 10:00 da Çorbacıoğlu Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında defnedilecektir.


Güngören Mahallesi Tepe Mevkii’nden , Merhum Osman Ur’un kızı , Gülin ve Gökhan Gök’ün annesi , Cihan Gök’ün eşi , Yahya ve Mesut Uğurlu’nun kız kardeşi , GÜLİZAR GÖK vefat etmiştir.

Cenazesi bugun İkindi namazından önce Yahya Uğurlu’nun evinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.