Büyükşehirden " Kent Estetiği"

Büyükşehirden " Kent Estetiği"

Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde toplam 408 binayı inceleyen yetkililer, cephesi kötü durumda olan 225 adet binanın cephelerine ait mimari çizim işlemlerinde son aşamaya geldi


Büyükşehirden Kent Estetiği Atağı

 

Büyükşehir Belediyesi kent estetiğine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan yapıların dış cephelerine yeni bir düzenleme getirecek olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, toplam 225 binada iyileştirme projesi uygulayacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde toplam 408 binayı inceleyen yetkililer, cephesi kötü durumda olan 225 adet binanın cephelerine ait mimari çizim işlemlerinde son aşamaya geldi.

CEPHELER BOYANACAK, ANTENLER MERKEZİ SİSTEMDE TOPLANACAK…

Proje kapsamında 225 adet binanın modellenmesinin ve ada siluetlerinin tamamlandığını belirten yetkililer, proje alanının sunumuyla ilgili animasyon çalışmalarında son aşamaya 22669gelindiğini belirttiler. Yapılan açıklamada ayrıca, ”Proje uygulama aşamasında binaların dış yüzeylerindeki kötü görüntüyü ortadan kaldırmak için cepheler boyanacak, antenler merkezi sistemde toplanacak, tabelalar yönetmeliğe uygun hale getirilecek ve pencerelere söve uygulaması yapılacaktır. Proje tamamlandığında Atatürk Bulvarı daha modern bir görünüme kavuşacaktır” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.