“KADINLAR PLAJI” NIN İHALESİ YAPILDI…

“KADINLAR PLAJI” NIN İHALESİ YAPILDI…

Projenin ihalesini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ihaleye katılan firmaların verdikleri teklifleri değerlendirerek en avantajlı firma lehine karar alacak. Yasal itiraz süreci bittikten sonra ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalanacağını belirten ye

“KADINLAR PLAJI” NIN İHALESİ YAPILDI…

22662

Ordu Büyükşehir Belediyesi Efirli Bölgesinde yapmayı planladığı “Kadınlar Plajı” için hazırladığı projenin ihalesini gerçekleştirdi. Yapılan ihaleye 8 firma müracaat ederken, 1 firmanın teklifi mevzuata uygun olmadığı için kabul edilmeyerek, 7 firmanın verdiği teklifler değerlendirilmeye alındı.

YAKLAŞIK MALİYETİ 320 BİN 311 LİRA…

Kıyılarda kuralsız yapıları yıkan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Efirli Bölgesi için hazırladığı proje doğrultusunda “Kadınlar Plajı” nı hayata geçiriyor.

Projenin ihalesini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ihaleye katılan firmaların verdikleri teklifleri değerlendirerek en avantajlı firma lehine karar alacak. Yasal itiraz süreci bittikten sonra ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalanacağını belirten yetkililer, sözleşme yapıldıktan sonra şartnameye göre ilgili firmanın 75 gün içerisinde işi teslim edeceğini açıkladılar.

Yaklaşık maliyeti 320 bin 311 lira olan “Kadınlar Plajı” projesi için teklifleri kabul edilen 7 firmanın isimleri ve verdikleri teklifler şöyle;

Sezgin Baybaba    234.200,00 TL.
Bayrak İnş. Taah. Gıd. Nak. Orm. Ür. Öz. Eğ. Hiz. Tic. ve San. Ltd. Şti.    245.000,00 TL.
Önder Yurt-Yurt Mühendislik    271.000,00 TL.
Bahri Zavalsız    272.000,00 TL.
Karlukhan İnal    279.400,00 TL.
Halim Anıl Poyraz- MG Beton Hafr. Nak. İnş. Ltd. İş Ortaklığı    309.500,00 TL.
Odabaş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.    318.000,00 TL.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.