VEFAT  (03.03.2015)

VEFAT (03.03.2015)

Yeni Mahalle Muhtarı Nihat Kondak’ın babası ALİ RIZA KONDAK vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ardında kılınacak cenaze namazından sonra Orta Köy Erecek Mahallesinde defnedilecektir.

 VEFAT     (03.03.2015)


  Alucra Demirözü Köyünden Hasanoğlu MUSTAFA ALIŞARLIvefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Demirözü Köyünde defnedilecektir.


  Yeni Mahalle Muhtarı Nihat Kondak’ın babası ALİ RIZA KONDAK vefat etmiştir.  Cenazesi bugün öğle namazının ardında kılınacak cenaze namazından sonra Orta Köy Erecek Mahallesinde defnedilecektir.


   Kayabaşı Mahallesi Dayı Sulu Mevkinden Merhum Bilal Yüksel’in oğlu , Sema , Necla , Mücella ve Tahsin Yüksel’in abisi , Aytaç ve Filiz Yüksel’in babası , Emrah Korkmaz’ın kayınpederiŞENEL YÜKSEL vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camisinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kayabaşı Mahallesi Dayı Sulu Mevkinde defnedilecektir.


Merhum Mehmet Yıldız’ın oğlu , Sevim Yıldız’ın eşi , Merhum Yunus Yıldız , İsa ve Musa Yıldız ,Seyhan Kılıç , Hürmet Koçak ve Hürrem Yıldız’ın babası , Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili İdris Yıldız ‘ın amcası KAZIM YILDIZ vefat etmiştir.


Cenazesi bugün Akyazı Mahallesi Deniz Konaklarındaki evinden alınarak Divani Camiisinden öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Günören Mahallesinden Hacı Ahmet Demir’in Oğlu , Ahmet Demir , Hasan Demir ve Hüseyin Demir’in abisi , Gül , Ali , Gökhan ve Okan Demir’in babası Emekli Komser FEHMİ DEMİRvefat etmiştir.

 

Cenazesi bugun Günören Mahallesinde bulunan evinin önünde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.