VEFAT  (25.02.2015)

VEFAT (25.02.2015)

Ulubey Yeni Sayaca Köyünden Merhum Ahmet Avcı’nın eşi, Cemal , Celal , Cevat , Necat ve Sedat Avcı’nın annesi MERYEM AVCI vefat etmiştir. Cenazesi bugün İmamhatip Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Sayaca Köyü Kaza


VEFAT  (25.02.2015)


 
Yaraşlı Mahallesinden Müftüoğullarından Merhum Ali Karaman’nın oğlu, Merhum Şükrü Karaman’nın kardeşi , Süriye Karaman’nın eşi , Erdoğan , Coşkun, Olgun , Ertuğrul , Fikret ve İsmail Karaman’nın babası FİKRİ KARAMAN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Yaraşlı Mahallesi Merkez Camii’nde  öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yaraşlı Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Ulubey Yeni Sayaca Köyünden Merhum Ahmet Avcı’nın eşi, Cemal , Celal , Cevat , Necat ve Sedat Avcı’nın annesi MERYEM AVCI vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İmamhatip Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Sayaca Köyü Kazancı Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Öksüzoğullarından Merhum Yüzbaşı Salim ve Merhume Selime Acar’ın oğlu , Yücel , Olgun , Erol , Mehdi ve Emrah Özgül ‘ün babası FAZLI ÖZGÜL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karşıyaka Mahallesi Merkez Camii’nde  öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gökömer Mahallesinde defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.