VEFAT  (24.02.2015)

VEFAT (24.02.2015)

Ulubey Karakoca Mahallesinden Hamzaoğullarından Merhum Mehmet Öz’ün gelini , Abdullah Öz’ün eşi , Sema , Gülşah, Mehmet ve Yavuz Öz’ün annesi ,SEVİM ÖZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karakoca Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazında

VEFAT  (24.02.2015)

 
Şenköy Köyünden , Vaynoğullarından Merhum Mustafa Akgül’ün oğlu , Merhum Muzaffer Akgül ve Osman Akgül ‘ün kardeşi ,Zafer , Zehra ve Elif’in babası , Leyla Akgül’ün eşi Ordu esnaflarından ENVER AKGÜL vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şenköy Köyünde Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Kabadüz Harami Köyü Kızıldüz Mahallesinden Kıso Oğullarından

Mustafa Fedakartürk’ün eşi , Sefer ve Barış Fedakartürk’ün annesi , DÖNDÜ FEDAKARTÜRK vefat etmiştir.

    Cenazesi bugün Yolaydın Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yolaydın Mezarlığında toprağa verilecektir.

Ulubey Karakoca Mahallesinden Hamzaoğullarından Merhum Mehmet Öz’ün gelini , Abdullah Öz’ün eşi , Sema , Gülşah, Mehmet ve Yavuz Öz’ün annesi ,SEVİM ÖZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karakoca Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karakoca Mezarlığına defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.