VEFAT  (22.02.2015)

VEFAT (22.02.2015)

Ulubey ilçesi Kirazlık Mahallesinden Çöllüoğullarından Şükrü Eren’in oğlu Mehmet Ali ve Muhammet Eren’in kardeşi AHMET EREN vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 9’da Orsan Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlık Mahallesinde toprağa verilec

VEFAT     (22.02.2015)

Gülyalı ilçesi Hoşköy Mahallesinden Sipahioğullarından merhum Hacı Abdullah Sipahi’nin oğlu Çorapcı Hacı Mehmet , Bilal ve merhum Ahmet Sipahi’nin kardeşleri Muhammet Sipahi’nin babası Emekli İmam SÜLEYMAN SİPAHİ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün  öğlen namazına mütakıben Hoşköy Mahallesi Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında toprağa verilecektir. 


   Ulubey ilçesi Kirazlık Mahallesinden Çöllüoğullarından Şükrü Eren’in oğlu Mehmet Ali ve Muhammet Eren’in kardeşi AHMET EREN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün  saat 9’da Orsan Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlık Mahallesinde toprağa verilecektir.


Merhum Halis Altaş’ın torunu, Dursunali ve Havva Altaşın oğlu,Mehmet Korkmaz ve Lütfiye Korkmaz’ın damadı,Kazım ve Kadir Altaşın Kardeşi , Fatih,Baki,Taner,Caner Korkmazın Enişteleri  Furkan ve Sudenaz Altaşın babası Songül altaşın eşi ALİ ALTAŞ Vefat etmiştir.  Cenazesi bugün  Saat 11:00 da Karacaömer mahallesi aile Mezarlığında toprağa verilecektir.   


Giresun, Alucra ilçesi Kavaklı Dere köyünden  Yeni Mahalle sakinlerinden merhum sefer UÇAR ve Safinaz UÇAR’ın oğlu , Önder Mobilyanın sahibi Ömer ÖZCAN’ın kayın biraderi , Önder ÖZCAN’ın dayısı   MUSTAFA UÇAR Vefat etmiştir.  

Cenazesi Bugün Yeni Mahalle Cami’nde kılınacak ikindi namazına mütakiben , Nizamettin mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.