Konvoylar Orantısız Güç Kullanıyor

Konvoylar Orantısız Güç Kullanıyor

Sizlerin Demokratik Refleksiniz olan "SEÇME VEDE İŞARET EDİLME" beklentinizi anlayışla karşılamak istiyorum!. ve de bu beklentiniz için vereceğiniz mücadenizde başarılar diliyorum..

Konvoylar Orantısız Güç Kullanıyor

nevzat-serüven-masada-.jpgNevzat AKATA

Sayın Milletvekili aday adaylarımız. Bilahere Aday olacak arkadaşlarımız; Medeni ve Demokratik davranış biçimini seçmeniz nedeni ile sizleri kutluyorum!

Unutmayınız ki, KENTLER İNSAN YAŞAMINI kolaylaştırmak üzerere dar alana sıkıştırılmış "Ekonomik, Estetik ve de Başkalarını rahatsız etmeme " üzerine kurulmuş Koskoca Dünyada "küçücük toplanma alanlarıdır".

Sizlerin Demokratik Refleksiniz olan "SEÇME VEDE İŞARET EDİLME" beklentinizi anlayışla karşılamak istiyorum! Ve de bu beklentiniz için vereceğiniz mücadenizde başarılar diliyorum...

Kentte Yaşayan ve de bulunan bireyler olarak o anda kendinizi ifade etme haklarınıza da saygi duyuyorum.

Amma velakin bana izah edermisiniz; Kentler arası yolculuk yaparken Yolculardan birisi Sevgilisinin gözüne girmek için " Face Time" sini açarak ona "bangır bangır" Şarkı söylerse ne düşünürsünüz!?
Aman bulaşmayayım şuna , Neme gerek Başıma bela olur diye düşünüp "Rabbülalemin verir belasını mı(!?)der, sessiz ve de  seyircimi kalırsınız!? 
---------
İnsan beyni farklı farklı olduğundan, Orantısız Zeka İnsanlar için doğaldır !
Herkese nasip olmaz !
Orantısız Güç ve Obstürüksiyon yeteneği ise "Zenginlik/Belalılık işaretidir !  
O tür gücü kullananlara bulaşmaya gelmez! Başın Derde girer!..
 
 İşte bu Noktada bizim adımıza yetki verilip kent yaşamımızı düzenleyen kurallara riayet edimesini sağlayanları göreve davet etmek istiyorum!
 
Özellikle Seyyarlar ve Kıyı Talancıları ile mücadelede, El'an başarı grafiğini izlediğimiz Büyükşehir Başkanının "hakkı olmayanlara taviz vermeyeceğim" duruşunu da Yasalar çerçevesinde EMİN'i olduğu kent insanına bulaşan "Konvoyculuk " alanında da göstermesini beklemek hakkımızdır, Umarım !
 
Sayın Başkan TIR'lar Ve İş Makineleri nasılki belli saatlerde Kent içi trafiği kullanıyorsa Konvoyumsu araçlar ve de KONVOYlarda Kenti Münasip saatte kullanmak iznini almalılar yada konvoylar yasaklanmalılar !  
 
Sayın Başkan, dün şahsımın 15-20 dakika izlediği, akabinde üzülerek izlemekten vazgeçtiğim, başvuru yapacak bir adayın KONVOYUNUN ARKASINA SIKIŞMIŞ bazı araçlar ve de beraberinde  bir AMBULANS,  SİZİN,  BİZİM, BİR YAKINIM(IZ)IN HASTANEYE ULAŞTIRILMASI İÇİN YIRTINIYOR ( DU) !?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.