OBBKT GÜRGENTEPE’DE

OBBKT GÜRGENTEPE’DE

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) ilçe programlarına devam ediyor. Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan OBBKT, son olarak Gürgentepe ilçesinde iki oyun sahneledi.

 

OBBKT GÜRGENTEPE’DE SAHNE ALDI…

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) ilçe programlarına devam ediyor.  Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan OBBKT, son olarak Gürgentepe ilçesinde iki oyun sahneledi.

“Düğün Evi Oyun Evi” ile çocuk oyunu “Lunapark” ı Gürgentepe ilçesinde sanatseverlerle buluşturan OBBKT, izleyenlerden alkış almaya devam ediyor. Belediye Düğün Salonunda, Gürgentepe Belediye Başkanı Yener YALÇINKAYA ve çok sayıda davetlinin katıldığı oyunlarda çocukların mutluluğu ise görülmeye değerdi.

22646Kurulduğu günden bu yana perdelerini hiç kapatmadan sanatseverlerin hizmetinde olan OBBKT, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ’ın da desteği ile yurt içi ve yurt dışında sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce Almanya’da gurbetçilerle buluşan OBBKT burada üç günlük turne kapsamında “Hekimoğlu” ve “Düğün Evi Oyun Evi” adlı oyunları sahneleyerek büyük takdir gördü. Bu turnenin ardından Ordu’daki programına kaldığı yerden devam eden OBBKT özelikle ilçelerde sergilediği oyunlarla sanatseverlerin gönlünü fethediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.