Bu Yaz, Yatırımlar Merkeze Dönecek

Bu Yaz, Yatırımlar Merkeze Dönecek

Tekintaş, 2015 yılı içerisinde sıcak asfalttan, baskı beton kaldırıma kadar birçok önemli projelerinin başlanacağını ve vatandaşlarımızdan en çok şikayet aldığımız bu sorunların çözüme kavuşturulacağını ” söyledi.

Bu Yaz, Yatırımlar Merkeze Dönecek

Altınordu Belediyesi 2014 yılı çalışma faaliyetini Ordu Büyükşehir Belediyesi ile paylaştı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı saolununda gerçekleşen ALTINORDU BELEDİYESİ HABER (2)2014 yılı çalışma faaliyet sunumuna Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın yanı sıra, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük ve Genel Müdür Yardımcıları,Ordu Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile Altınordu Belediyesi birim müdürleri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2014 yılı içerisinde yeni kurulan bir Belediye olmalarına rağmen milletin taktirini kazanan bir çalışma yürüttüklerini ve bu çalışmanın millet tarafından büyük taktir gördüğünü söyledi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş,yaptığı konuşmada şunları söyledi ” Altınordu Belediyesi yeni kurulan bir Belediye olmasına rağmen kısa zaman içinde bir çok yapılanmayı gerçekleştirmiş ve standartların üzerinde bir çok çalışmaya imza atmıştır.

BÜYÜKŞEHİR İLE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ

ALTINORDU BELEDİYESİ HABER (1)Altınordu Belediyesi ile Ordu Büyükşehir Belediyesinin her zaman koordineli çalıştığını ifade eden Başkan Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti. ” Her zaman desteğini gördüğümüz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz başta olmak üzere Genel Sekreter Mustafa Çöpoğlu, OSKİ Genel Müdürümüz ve diğer Daire Müdürleri ile koordineli çalışmalarımızı hem biz, hem de ekiplerimiz yürütüyor. Ben, bu faaliyet raporunun hem önümüzü görmemiz açısından, hem de ufkumuzun genişlemesi açısından çok önemli buluyorum.

2015 YILINDA ŞEHİR İÇİNE YOĞUNLAŞACAĞIZ

2015 yılında birçok ihalenin bitirilmiş olacağını ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 2015 yılı içerisinde sıcak asfalttan, baskı beton kaldırıma kadar birçok önemli projelerinin başlanacağını ve vatandaşlarımızdan en çok şikayet aldığımız bu sorunların çözüme kavuşturulacağını ” söyledi.

YAPILAN HER HİZMET MİLLET İÇİN YAPILIYOR

Altınordu Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz “bu kapsamda gerek Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gerekse Başkan yardımcıları ile sürekli istişare halindeyiz. Unutulmamalıdır ki yapılan her hizmetin millet için yapılıyor” dedi.

Başkan Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti. “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe Belediyelerimizin 1 yıllık çalışma faaliyetlerini değerlendirdiğimiz ve neler yaptık, neler yapacağımızı görmek açısından organize ettiğimiz bu toplantının bizlerin önünü görmesi açısından son derece önemli.

Ordu’nun nüfusunun yüzde 70′lik kesimini içinde bulunduran Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçeleri bizim için büyük önem arz ediyor. Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş’ın bizlere verdiği sunum ve bizim izlenimlerimiz Altınordu’da işlerin yolunda gittiğidir. Öncelikle kısa zaman içinde bu başarıyı yakalayan Başkanımıza ve ekibini kutluyorum.Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bizler, ilçe belediyeleri ile her zaman işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki; “Yapılan Her Hizmet Millete Yapılan Hizmettir” şeklinde konuştu.

Altınordu Belediyesi Faaliyet Raporu , Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde yaklaşık 2 saat süren karşılıklı soru ve cevapların ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.