VEFAT   (31.01.2015)

VEFAT (31.01.2015)

Merhum Şaban ve merhume Emine Köksal’ın kızı,merhum Ethem Köksal’ın eşi,Kıymet Sönmez, Vesile Şanlı, Eşref,Neşet,Yılmaz ve Talat’ Köksal’ın anneleri, Turan sönmez,Lale, Nihal, Gülşen ve İlkay Köksal’ın kayınvalidesi, Volkan ve Burçin Sönmez’in anneannel


VEFAT   (31.01.2015)

Merhum Şaban ve merhume Emine Köksal’ın kızı,merhum Ethem Köksal’ın eşi,Kıymet Sönmez, Vesile Şanlı, Eşref,Neşet,Yılmaz ve Talat’ Köksal’ın anneleri, Turan sönmez,Lale, Nihal, Gülşen ve İlkay Köksal’ın kayınvalidesi, Volkan ve Burçin Sönmez’in anneanneleri,Gökçe, Aygül, Ezgi,Tuğçe,Ayca, Bengü, Ruşen, Şahnur, Ece, Cengizhan, Ethem, Kemal ve Tolga Toprak Köksal’ın babaanneleri MENŞURE KÖKSAL vefat etmiştir.

    Cenazesi bugün Orta Camiinde kılınacak ikindi namazını takiben Turnasuyu aile kabristanlınğında toprağa verilecektir.

Kumbaşı Mahallesinden merhum Harun ve Merhume Fatma Topaloğlunun oğlu merhume Sevim Topaloğlu’nun eşi Hasan ve Emine Topaloğlu’nun abileri HACI HİLMİ TOPALOĞLU vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün öğle namazını takiben Kumbaşı Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Ulubey Sayacabaşı aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Kabadüz Karakiraz Güzlük Mahallesinden Kahvecioğullarından Merhum Ali Kahveci’nin oğlu , kamyoncu TURAN KAHVECİ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Güzlük Mahallesindeki evinden alınara Kabadüz Merkez Cami’de kılınacak öğle namazından sonra Kabadüz Merkez Mahallesinde defnedilecektir.

Altınordu Akkese Mahallesinden Merhum Mehmet ve Şefika Türetkan’nın gelini , Hatem, Engin ,Aydın Türetkan’nın yengeleri, Emre ve Ersin Türetkan’nın anneleri  , Kadem Türetkan’nın eşi SERPİL TEZCAN TÜRETKAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına mütakıben Akkese Köyünde defnedilecektir.

Çavuşlar mahallesi Müftüoğullarından merhum Sait Şensoy’un oğlu Merhum Ömer Sadık Şensoy’un kardeşi Merhum Cengiz ,Gündüz,Caner,Sinan,Fahri, ve Bircan’ın babaları FAİK ŞENSOY vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına mütakıben Çavuşlar mahallesinde toprağa verilecektir 


Selimiye mahallesinden Merhume , Makbule ve merhum Selehattin Hancı’nın oğlu maliyeden emekli Ümmühan Hancı’nın eşi Belediye personeli Fırat Hancı ve Şafak Canpolat’ın babaları emekli sağlık memuru ŞEREFATTİN HANCI vefat etmiştir.

 
Cenazesi bugün Selimiye Mahallesindeki evinden alınarak orta camiinde kılınacak ikindi namazından sonra Nizamettin Mahallesi Soğukpınar mezarlığında toprağa verilecektir.

Saray Mahallesinden Hacısanlıoğullarından Merhum Ali oğlu , Perşembe Şöförler Odası Başkanı Ali Şahin’nin babası HACI İBRAHİM ŞAHİN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Çerli Kabaktepe Cami’nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Ulubey İlçesi Doğulu Mahallesinden Hasanefendioğullarından , Merhum Rasim Tokgöz’ün kızı, Salim Özsoy’un eşi , Engin , Ömür, Onur ve Halis Özsoy’un anneleri GÜLSEREN ÖZSOY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına mütakıben Ulubey İlçesi Doğulu Cami’nde kılınacak cenaze namazından sonra defenedilecektir.


Hacılar Köyü Horozoğullarından Merhum Dursun Alkan’nın eşi,Selami ,Sami , Burhan , Serhat , Günay Alkan , Nuray Yıldırım  ve Sunay Beşikçi’nin anneleri SANİYE ALKAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına mütakıben Hacılar Köyü Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.