Bin Bank, Cadde ve Sokaklarda

Bin Bank, Cadde ve Sokaklarda

Ordu Büyükşehirce 2014 yılında imal edilen toplamda 750 adet düz bank, 160 adet kolçaklı bank, 100 adet piknik masasının ilçelere dağıtımı yapıldı. Dağıtılan bu banklar vatandaşların ortak kullanım alanı olan parklar, cami avluları, okul bahçeleri, sahil

Bin Bank, Cadde ve Sokaklarda22621

Altınordu Karapınar Mahallesindeki Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğüne bağlı yerleşkede  ekipler yoğun bir şekilde üretim yapıyor.

Yerleşkede; marangozhane ve demirhane atölyelerinde, kamelya, sundurma, bank, pergola imalatı, ferforje korkuluklar, park ekipmanlarının demir aksamları, potalar ve çeşitli malzemeler üretilirken, serada da parklar, kavşaklar ve orta refüjlere dikilen çiçek ve bitkilerin üretim ve çoğaltılması yapılıyor.

22623Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Doğal güzellikleriyle Karadeniz’in incisi olan Ordu, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile de farklılığına fark katmaya devam edecek” dedi.

2014 YILINDA 2 MİLYON ÇİÇEK DİKİLDİ…

Yetkililer, 2014 yılında ana arterler, park alanları, orta refüjler ve sahil yürüyüş yolu kenarlarına 2 Milyon adet farklı türlerde mevsimlik çiçek, çiçeklerin yanı sıra binlerce ağaç fidanı ve çalı bitkisini de diktiklerini sözlerine eklediler.

1.000 ADET BANK İMAL EDİLDİ…

22624Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı Park Bahçeler Şube Müdürlüğünce, 2014 yılında imal edilen toplamda 750 adet düz bank, 160 adet kolçaklı bank, 100 adet piknik masasının ilçelere dağıtımı yapıldı. Dağıtılan bu banklar vatandaşların ortak kullanım alanı olan parklar, cami avluları, okul bahçeleri, sahil kenarı yürüyüş yollarına yerleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.