Vejdet Ersoy;Seçime Hazır Haldeyiz

Vejdet Ersoy;Seçime Hazır Haldeyiz

Ne yazık ki bu durum; adı geçenlerin görevlerine son verildiği hususu daha önce kendileriyle de paylaşılan ve bunu haber yapan basın kuruluşlarından bir kısmınca görmezden gelinerek yeniden haber yapılmıştır..

"... Bu kişilere kendilerinin de inanmadığı açıklamaları yazarak okutanların neler uğruna nasılda bir ruh haline düştüklerini üzülerek seyrediyor, bu tip yalan haberlerle kamuoyunu yanıltan ve insanlarının zihnini meşgul eden, malum haber kuruluşlarını da kamuoyunun taktirlerine havale ediyoruz"

Vejdet Ersoy; Seçime Hazır Haldeyiz

Büyük Birlik Partisi Ordu İl Başkanı Vejdet ERSOY Yaptığı açıklamada ; Sayın Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ bey’in ve teşkilatlarımızın yaşanan olumsuzluklar karşısında ki kararlı duruşu belli çevrelerde rahatsızlıklara yol açsa da bu durum milletimizin partimize olan ilgisini yoğunlaşırmış, parti teşkilatlarımızı da harekete geçirerek kamuoyunun gündemine sokmuştur.

22598

Bu itibarla ; Genel Merkezimizce Haziran ayında yapılması beklenen genel seçimler öncesinde teşkilatlarımızı hazır hale getirmek amacıyla çalışmalar başlatılmıştır.
Ordu İl teşkilatının partimizi kendi seçim çevresinde seçime götürecek yeterlilikte olmadığı görülmüş, il başkanlığı görevini yürüten Ali Kaya BALAKAR’ a bizzat bilgi verilmesi suretiyle 19.01.2015 tarihinde il teşkilatı fesih edilmiş, kendisinin de görevine son verilmiştir.
Yapılan istişareler sonucunda Teşkilatı bölgede hak ettiği yere taşıyacağına olan inançla Avukat Vejdet ERSOY’un il başkanı olarak atanması kararlaştırılmış ve bu karar aynı gün hem basın yoluyla kamuoyuna duyurulmuş hem de ilgili resmi birimlere ulaştırılmak üzere de yazışması yapılmıştır.

Bütün bunlara rağmen Ali Kaya BALAKAR görevden alındığı halde 21.01.2015 tarihinde basın yoluyla (olmayan) il başkanlığından istifa ettiğini ifade etmiş, gerekçe olarak da Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki partimiz tutumunu göstermiştir.
Ne yazık ki bu durum; adı geçenlerin görevlerine son verildiği hususu daha önce kendileriyle de paylaşılan ve bunu haber yapan basın kuruluşlarından bir kısmınca görmezden gelinerek yeniden haber yapılmıştır..
Oysa Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin üzerinden tam beş ay geçmiş ve bu güne kadar eski il başkanının yukarıda bahsi geçen gerekçelerle ile ilgili hiçbir beyanı olmamıştır.
 

Bu kişilere kendilerinin de inanmadığı açıklamaları yazarak okutanların neler uğruna nasılda bir ruh haline düştüklerini üzülerek seyrediyor, bu tip yalan haberlerle kamuoyunu yanıltan ve insanlarının zihnini meşgul eden, malum haber kuruluşlarını da kamuoyunun taktirlerine havale ediyoruz, dedi .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.