Türkmen'den Çarpıcı Açıklamalar

Türkmen'den Çarpıcı Açıklamalar

Biz Orduspor ile ilgili olarak, Orduspor’a yapılmayan şeylerle varmış gibi gösterip Orduspor üzerinden siyaset yapılmasına karşıyız. Benim şu zamana kadar haksız şekilde kimseyi eleştirdiğimin belgesini bana gösteremez. Orduspor’a yardım yapmıyorum dersi

 

Türkmen'den Çarpıcı Açıklamalar

TÜRKMEN’DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
 
Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın kulübe sağladığı destekler hakkındaki açıklamaları değerlendirdi. Spor Toto Teşkilatı’ndan gelecek 700 bin liralık kaynağın, Başkan Enver Yılmaz’ın girişimleri ile sağlanmadığını belirten Türkmen, bu paranın zaten her yıl 18 lig takımına verildiğini söyledi.
Spot2: Açıklamasında ayrıca O.B.B Başkanı Enver Yılmaz’ın, kulübe şu ana kadar 4 Milyon lira değil, 1 Milyon 619 bin liralık katkı sağladığını vurgulayan Başkan Türkmen,  bu yardımların da Sagra ile bir inşaat firmasının sağlandığına dikkat çekti ve; “Bunun dışında kasamıza giren bir para yoktur. Eğer varsa biz de bilelim, zan altında kalmayalım” dedi.
 
Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın, Orduspor’a sağladığı destekler doğrultusundaki açıklamasını değerlendiren Türkmen, “Orduspor’un bu hafta içerisinde Spor Toto’dan gelecek 700 bin liralık kaynak Sayın Enver Yılmaz’ın girişimleri ile değil, 18 PTT 1. Lig kulübüne her yıl verilen bir paradır. Biz Sayın Yılmaz’dan bu paranın iki taksitle değil de, tek taksit ile ödenmesini veya arttırılma konusunda devreye girmesini rica ettik. Çünkü siyasi gücü olanlar bunu yapabiliyorlar” dedi.
Orduspor’a yapılacak olan yeni stat projesi için ise; “Stadyumla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımız’a ve Enver Bey’e teşekkür ediyorum” diyen Türkmen, “Ordu’ya çivi çakan herkes başımızın tacıdır” ifadesini kullandı. Başkan Yılmaz’ın şu ana kadar Orduspor’a iki sponsorluk anlaşması sağladığını ve bu anlaşmalardan kulübün kasasına 1 Milyon 619 bin lira girdiğini kaydeden Türkmen, “2014-2015 sezonunda belediye başkanının girişimiyle iki sponsorluk anlaşması imzalanmıştır. Bunlardan biri Sagra ile diğeri bir inşaat firmasıyladır. Bu anlaşmalardan toplam 1 Milyon 619 bin lira kulübün kasasına girmiştir. Bunun dışında kasamıza giren bir para yoktur. Eğer varsa biz de bilelim, zan altında kalmayalım” diye konuştu.
 
“CEPLERİNDEN ÇIKAN BİR ŞEY YOK”
Türkmen, Orduspor personeline Ordu Büyükşehir Belediyesi üzerinden maaş verilmediğini vurgularken, belediyeden sağlanan otobüs desteği ve Cumhuriyet otoparkı hakkında da şunları söyledi:  “İŞKUR tarafından 12 personel kulüpte görev yapmaktadır.  İşçilerin maaşlarıyla ilgili ceplerinden çıkan bir şey yok. Bize bir otobüs kiraladılar. O da kamptan çıkıp gelmiş, ortaya çıkınca geri gelmiş, teşekkür ederiz. Bunun dışında bilindiği gibi Seyit Torun döneminde kulübe verilen bir otopark var. Şimdi otopark geri alınmaya çalışılıyor.”
“TELEVİZYON KAYITLARI ORTADA…”
Kamuoyunda söylendiği gibi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın, 4 Milyon lira gibi bir katkısının olmadığının altını çizen Türkmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu sezonun başına kadar bu kulüp hiç kimseye minnet etmeden sadece Nedim Türkmen’in gayretiyle bu günlere kadar geldi. Benim şahsi katkılarımla geldi. Bu sayılanların dışında belediye başkanının bize hiçbir katkısı yok. Sayın başkana şunu hatırlatmak isterim, ‘Siz tahtayı açın gidin, takımın bütün giderlerini ben karşılayacağım’’ dedi. Beyanatları ve televizyon kayıtları ortada... Nakit olarak söylendiği gibi 4 milyon gibi bir para almadık. Bildiğimizin dışında birilerine verildiyse açıklansın biz de bilelim. Nedim Türkmen ve ekibi işinin başındadır. Gelirleri ölçüsünde yönetimi sürdürmektedir. Kimsenin bize görevimizi hatırlatmasına ihtiyacımız yok. Görevimizin başındayız. Olduğu kadar olur, olmadığı kadar olmaz.”

“TÜM GERÇEKLERİ ANLATACAĞIM”
Yakın bir zamanda Orduspor hakkındaki tüm gerçekleri anlatacağını bildiren Türkmen,Yönetime destek verilecekti, vermediler. O yüzden kongreyi iptal ettik. Yakın bir zamanda kongre yapacağız. Önümüze bakacağız. ‘Orduspor’a yardım etmek herkesin görevidir’ denildikten sonra verilen sözlerin unutulması doğru değil. Spor Toto’da benim sayemde para geldi demek doğru değil. 4 milyon verildiği de doğru değil. Verilen sözler ortada. Bu yanlışları düzeltelim. ‘Orduspor’u daha iyi yöneteceğim'diyen varsa biz her zaman görevi bırakmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Yakın bir zamanda da tüm basının yer aldığı geniş bir basın toplantısı yapacağım. Herkese cevabı da belgelerle vereceğim. Sonrasında önümüze bakacağız” mesajı verdi.
“KİMİ SUÇLAMIŞIM, BELGESİNİ İSTİYORUM”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın, “Hesap kitap tutmadığında hiç kimse siyasetçiyi suçlamasın” sözlerini de değerlendiren Türkmen, “Biz bu zamana kadar kimi suçlamışız. Biz Orduspor ile ilgili olarak, Orduspor’a yapılmayan şeylerle varmış gibi gösterip Orduspor üzerinden siyaset yapılmasına karşıyız. Benim şu zamana kadar haksız şekilde kimseyi eleştirdiğimin belgesini bana gösteremez. Orduspor’a yardım yapmıyorum dersin ve yapmazsın. Biz ne zaman hesap tutmayıp da siyasetçileri suçlamışız. Bana belgenizi gösterin. Seyit Torun döneminde çok kişiyi karşıma aldım ancak Enver Yılmaz döneminde  ben ne zaman belediyeden herhangi birini suçlamışım bunun belgesini istiyorum. Olmayan bir şeyleri varmış gibi göstermek kimsenin hakkı değildir” sözlerini sarf etti. SERHAN DEMİR

http://www.orduolay.com/component/k2/item/10135-türkmen’den-çarpici-açiklamalar.html

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.