Enver Yılmaz Türkmen'e Saydırdı!

Enver Yılmaz Türkmen'e Saydırdı!

"Benim 310 milyon lira borcum var gel ödemi diyorum. Ordululara hizmet borcum var yaparım. Enkaz edebiyatı yapmıyorum. Söylediklerimiz ortada. Hesap kitap tutmadığında hiç kimse siyasetçiyi suçlamasın. Biz Orduspor'un her zaman yanındayız”

"Benim 310 milyon lira borcum var gel ödemi diyorum. Ordululara hizmet borcum var yaparım. Enkaz edebiyatı yapmıyorum.  Söylediklerimiz ortada. Hesap kitap tutmadığında hiç kimse siyasetçiyi suçlamasın. Biz Orduspor'un her zaman yanındayız”

Enver Yılmaz Türkmen'e Saydırdı!

22585Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Orduspor Stadyumu için 100 milyonluk bütçenin resmi gazetede yayımlandığını söyledi. Yılmaz ayrıca hafta içerisinde Spor Toto'dan Orduspor'a 700 bin liralık sponsorluk kaynağının aktarılacağının müjdesini verdi. 

SPOR TOTO'DAN 700 BİN LİRALIK DESTEK

PTT 1.Lig'de mali açıdan zor günler geçiren Orduspor'a, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın girişimleriyle Spor Toto'dan 700 bin lira kaynak aktarılacak. Başkan Enver Yılmaz, 700 bin liranın hafta içerisinde kulüp hesaplarına geçeceğini belirtti. Daha öncede Orduspor'a 4 milyon liralık kaynak sağlayan Başkan Yılmaz, Orduspor için verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini belirtti. 

ORDUSPOR'A STAD MÜJDESİ

Orduspor'a 22 bin kişilik stad yapılacağını söyleyen Başkan Yılmaz, "Orduspor Stadyumu'nun 100 milyon liralık bütçesi önceki gün resmi gazetede yayımlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın iki yıllık süre içerisinde yatırım programına aldırdığı tek yatırım Ordu Stadyumu. Eski stadın yerini de hiçbir şey yapmıyoruz. Orayı tamamen halka açıyoruz. Şehir meydanı yapıyoruz" diye konuştu. 

OTOBÜS ORDUSPOR'UN KAMPINDA

Orduspor'a her alanda destek verdiklerini söyleyen Başkan Yılmaz, "Orduspor'a bu zamana kadar tam 4 milyon liralık kaynak sağladık. Bu hafta içerisinde Spor Toto Teşkilatı'ndan 700 bin lira kulübün hesaplarına geçecek. Orduspor'dan otobüsü geri çektiğimizle ilgili söylentilerin tamamı spekülasyona yönelik ve maksatlıdır. Otobüs şu anda, Orduspor'un Antalya kampında kafileyle birliktedir" şeklinde konuştu. 

HESAP TUTMADIĞI ZAMAN KİMSE SİYASETÇİYİ SUÇLAMASIN

Kulüp başkanı Nedim Türkmen ve yönetiminin takıma sahip çıkması gerektiğinin de altını çizen Yılmaz, hesap tutmadığı zaman siyasetçiyi suçlayanlara da tepki gösterdi. Başkan Yılmaz, "Benim 310 milyon lira borcum var gel ödemi diyorum. Ordululara hizmet borcum var yaparım. Enkaz edebiyatı yapmıyorum. Kulüp başkanı Nedim Türkmen kulübün başındadır. Yönetim kuruluyla sürece müdahil olacaklar. Söylediklerimiz ortada. Hesap kitap tutmadığında hiç kimse siyasetçiyi suçlamasın. Biz Orduspor'un her zaman yanındayız”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.