"Etkili- Yetkili Kadınlar" Toplandı

"Etkili- Yetkili Kadınlar" Toplandı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın eşi Yeter Yılmaz, Sivil Toplum Kuruluşlarının(STK) kadın temsilcileri ile tanışma ve istişare toplantısında biraraya geldi. Sabah kahvaltısında gerçekleşen buluşmada Yeter Yılmaz, amaçlarının Ordu için yapı

Üniversite'de ve Resmi ,Yarı resmi, Çok çalışanlı işletmelerde Çalışan-Okuyan-  ve de İşçi ( Proleter) Kadın Temsilcileri de Unutulmamıştır umarız...  Toplanmanın ruhunu okumak çok güzel bir duygu. Toplanma eylemi güzel bir çaba. Eksiklik var ise birkez daha kontrolden geçirmek gerekir, sanırız ! OKG

 

"Etkili- Yetkili Kadınlar" Toplandı

22579

BİRLİKTE HAREKET EDECEKLER…

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın eşi Yeter Yılmaz, Sivil Toplum Kuruluşlarının(STK) kadın temsilcileri ile tanışma ve istişare toplantısında biraraya geldi.

Sabah kahvaltısında gerçekleşen buluşmada Yeter Yılmaz, amaçlarının Ordu için yapılacak olan çalışmalarda birlikte hareket etmek olduğunu söyleyerek,  “Bu amaçla, Sivil Toplum Kuruluşlarında görev alan kadın temsilcilerle tanışmak istedik ve düşüncelerimizi paylaşmak istedik” dedi.

ORTAK AKIL GALİP GELECEK…

22584Bu ilk buluşmanın ardından tekrar biraraya geleceklerini ifade eden Yeter Yılmaz, “Yapacağımız her çalışmada ortak akılla hareket etmek istiyoruz. Kadınlar bu ilin geleceğine imza atacak olan önemli bireylerdir. İnanıyorum ki Sivil Toplum Kuruluşlarının da katkısı ile çok önemli projelere imza atacağız. Ortak akıl projelerin üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu.

Toplantıya Ordu Valisi İrfan BALKANLIOĞLU’ nun eşi Esma BALKANLIOĞLU ve Altınordu Kaymakamı Şenol ESMER’ in eşi Esma ESMER de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.