Fındıkgazla Protokol İmzalandı

Fındıkgazla Protokol İmzalandı

AKSA Fındıkgaz Bölge Müdürü Doğan Gürler, 2006 yılından bu yana gerçekleşen çalışmalarda, Altınordu'da 60 bin 331, Fatsa'da 12 bin 500, Ünye'de ise 915 daireye ulaştıklarını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AKSA Doğalgaz yetkilileri ile bir toplantı yaptı. AKSA Doğalgaz yetkililerinden çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Başkan Yılmaz, doğalgaz dağıtım çalışmalarının Altınordu'da 2015 sonu, Ünye ve Fatsa'da ise en geç 2017'de bitirilmesini istedi. 

22567

Ordu Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, AKSA Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan, AKSA Genel Müdürü Alper Konyalı, AKSA Fındıkgaz Bölge Müdürü Doğan Gürler ve yetkililer katıldı. 

AKSA YETKİLİLERİNDEN BRİFİNG ALDI

AKSA Fındıkgaz Bölge Müdürü Doğan Gürler, 2006 yılından bu yana gerçekleşen çalışmalarda, Altınordu'da 60 bin 331, Fatsa'da 12 bin 500, Ünye'de ise 915 daireye ulaştıklarını söyledi. 

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARININ TAMAMLANMASINI BEKLİYORUZ

AKSA Fındıkgaz Bölge Müdürü Doğan Gürler'in sunumunun ardından bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Başkan Yılmaz, "Biz genel olarak AKSA'nın çalışmalarından memnunuz. Şu anda Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde altyapıyla ilgili çalışmalara başlamak için doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasını bekliyoruz. Aynı yolu iki defa yapıp, kamu kaynaklarını israf etmemeliyiz. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından, bu üç ilçenin altyapı ve yol sorununu çözmek için harekete geçeceğiz" diye konuştu. 

ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANINCA ASFALT BAŞLAYACAK

AKSA Doğalgaz yetkililerinden çalışmaları hızlandırmalarını da isteyen Başkan Yılmaz, "2015 yılı sonunda Altınordu ilçemizde doğalgaz ulaşmayan daire kalmamasını istiyoruz. Fatsa ve Ünye için ise bu tarihimiz 2017'dir. Doğalgaz çalışmalarıyla birlikte, Telekom, Yedaş, su kanalizasyon altyapısı da öngördüğümüz tarihlerde bitecek. Bizler de bu çalışmaların tamamlanmasının ardından, şehir merkezlerinde asfalt çalışmalarına başlayacağız" şeklinde konuştu. AKSA Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan, Başkan Enver Yılmaz’ın talebini olumlu şekilde değerlendireceklerini belirterek, AKSA'nın Ordu Büyükşehir Belediyesi ile yüzde 7 kar ortaklığı davet yazısını Başkan Yılmaz'a takdim etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.