Vefatlar 15.01.2015

Vefatlar 15.01.2015

Şadiye , Şakir , Ahmet , Ertan ve Uğur Ateş’in Anneleri , Kemal Ateş’in eşi SEHER ATEŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesi Dörtyol Ekmek Fırınının yanındaki evinden alınarak Bucak Camiinde kılınacak öğlen namazından sonra Şehir mezarlığınd

Vefatlar 15.01.2015

erkekPerşembe Bekirli Mahallesinden Çaylo Oğullarından Merhum Rasim oğlu. Rüstem, Mehmet , Ferhat, Hüseyin, Cemal, Salih ve Yeter EROĞLU’nun kardeşleri. Ersin EROĞLU’nun babası.ŞEVKİ EROĞLU vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına mütakiben Bekirli camiinde kılıncak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

erkekŞadiye , Şakir , Ahmet , Ertan ve Uğur Ateş’in Anneleri , Kemal Ateş’in eşi SEHER ATEŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesi Dörtyol Ekmek Fırınının yanındaki evinden alınarak Bucak Camiinde kılınacak öğlen namazından sonra Şehir mezarlığında toprağa verilecektir.

Ulubey Yukarı Kızılen köyünden Yesir oğullarından Merhum Ali YILDIRIM’ın oğlu.Yüksel, Mustafa, Şenol ve Metin YILDIRIM’ın kardeşleri MEDET YILDIRIM vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 11:00 de Yukarı Kızılen Tepeköy Mahallesinde kılınacak cenaze namazdan sonra toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.