Vefatlar 10-11 Ocak 2015

Vefatlar 10-11 Ocak 2015

Bayadı Mahallesi Kahyaoğullarından merhum Hasan Kaya’nın Eşi emekli öğretmen Talat,Cemal,Gürsel Kaya, Melahat Kocayiğit,Cavidan Kurul,Sevgican Uzunların anneleri EMİNE KAYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 11:00 de öğretmenler sitesindeki evinden alınar

Vefatlar 11 Ocak 2015

kadınBayadı Mahallesi Kahyaoğullarından merhum Hasan Kaya’nın Eşi emekli öğretmen Talat,Cemal,Gürsel Kaya, Melahat Kocayiğit,Cavidan Kurul,Sevgican Uzunların anneleri EMİNE KAYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 11:00 de öğretmenler sitesindeki evinden alınarak Bayadı Mahallesi merkez camisinde kılınacak öğle namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

kadınAltınordu ilçesi , Boztepe Mahallesi Cellioğullarından merhum İbrahim Carlı’nın eşi Ertuğrul , Nermin , Melek , ve Dilek’in anneleri NACİYE CARLI vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camiinde kılınacak öğlen namazından sonra Boztepe Mahallesi Duapelirdi camii yanındaki Aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

kadınUlubey Oyumgürgen mahallesinden Merhum Ali Canlıca’nın eşi , Merhum Adem Canlıca’nın annesi Halil Dişçioğlu’nun annesi ŞEFİKA EKER vefat etmiştir.Cenazesi bugün Oyumgürgen Camiinde kılınacak öğlen namazından sonra Aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

erkekPerşembe Yarlı mahallesinden Yavanoğullarından, Merhum Mehmet oğlu ,Sami ve İsa KARADENİZ’in babaları Boyacı MEVLÜT KARADENİZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camiinde kılınacak öğle namazından sonra, aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

kadınOrdu Üniversitesi(ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ın annesi TÖREN YARILGAÇ vefat etmiştir.Cenazesi Yarın Ünye Büyük Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ünye’deki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

erkekAltunyurt mahallesinden Yaylaoğullarından merhum Ömer YAYLA’nın oğlu ,Hüsnü,Ömer, ve Merhum Nazim YAYLA’nın kardeşi ,Veli,Rahime ve Seher YAYLA’nın babaları RAMİS YAYLAvefat etmiştir.Cenazesi Bugün saat 11:00’de Altunyurt Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

 

10.01.2015

kadınGiresun Alucra Demirözü Köyünden Sık Mahallesinden Ali Tetik’in gelini, Hasan Tetik’in eşi, Fatih Tetik’in annesi SEMA TETİK vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına mütakiben Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin mahallesi mezarlığında toprağa verilecektir.

 

erkekKurtulmuş Mahallesinden Merhum Asım ALTUNTAŞ’ın oğlu Mahmut ALTUNTAŞ vefat etmiştir.Cenazesi Bugün saat 13.00 da Kurtulmuş Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra Kurtulmuş mahallesi mezarlığında toprağa verilecektir.Dost ve akrabalarına duyurulur.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.