Türkiye' nin MHP'ye İhtiyacı Var

Türkiye' nin MHP'ye İhtiyacı Var

Çok güzel kongreler yaptık geçmişte, kimsenin kimseyi tehdit etmediği , yan gözle bakmadığı,sonucun yenmek yada yenilmek olarak değil bayrak yarışı olarak kabullenildiği ve sonuçta salondan tek yürek tek bilek olarak çıkıldığı kongreler. dilerim yine öyle

Türkiye' nin MHP'ye İhtiyacı Varrıdvan-yalçın-kürsüde-mecliste.jpg

MHP Ordu Eski Milletvekili Rıdvan YALÇIN yaptığı açıklamada;  Hep söyleriz ya Türkiye nin MHP ye ihtiyacı var diye işte bu kez gerçekten ihtiyacı var. Biz hiçbir zaman çuvalla oy almayacağız harmandan da çalmayacağız, her bir dalın ucundan bir tekleme alır gibi zor ve zahmetli olacak.

Böyle olduğu için MHP li olmak zor ama onurlu bir duruştur. Seçime aylar kala yapılacak il kongreleri bu nedenle hayati önemdedir. Sayın genel başkanımızın buyurduğu gibi kongreler demokratik yarışa sahne olacak, ülkücü hukuk ve ahlaka uygun cereyan etmesi halinde kazanan MHP olacaktır.

Onun için acizane camiamıza çağrım odur ki ; saygı hakim olsun salona , sevgi sarmalına dönsün buluşmamız.

Çok güzel kongreler yaptık geçmişte, kimsenin kimseyi tehdit etmediği , yan gözle bakmadığı,sonucun yenmek yada yenilmek olarak değil bayrak yarışı olarak kabullenildiği ve sonuçta salondan tek yürek tek bilek olarak çıkıldığı kongreler. dilerim yine öyle olur düşmanlarımız üzülür , umudunu MHP ye bağlamış olanlar gururlanır .

Onun için aday olacak arkadaşlarımızdan istirhamım diğer aday olanları suçlamak ,kötülemek yerine kendilerini anlatmalarıdır.

Sizden camiamızın beklentisi şahıslar üzerinden yakılan fitne ateşine odun atmak değil ,partimizin ivmesini artıracak çalışmalar ve camiamızı ordu kamuoyu önünde temsil edecek meslekli, saygın bir kadroyu ortaya koymanızdır.

O yollardan geçmiş bir kardeşiniz olarak bilirim ki nefsinize hakim olmak kolay olmaz böyle zamanlarda lakin kısa süreli Kahraman olmak ile camianın kalbinde saygın bir yer tutmak arasında siz ikinciyi seçin isterim.

Sonuçta alemlerin rabbi yüce Allah partimiz ilimiz ve ülkemiz için hayırlı ne ise onu nasip etsin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.