Vefatlar 28-29-31 Aralık 2014

Vefatlar 28-29-31 Aralık 2014

Merhum emekli öğretmen Fehmi Bayazıt’ın eşi Aygün Altunbaş ve Fethi Bayazıt’ın anneleri YÜKSEL BAYAZİT vefat etmiştir. Cenazesi bu gün yeni mahalle camisinde öğle namzına mütakip çakalçıkmaz mezarlığında toprağa verilecektir. Dost ve akrabalarına duyrulur


Vefatlar 28-29-31 Aralık 2014


31.12.2014

erkekMerhum emekli öğretmen Fehmi Bayazıt’ın eşi Aygün Altunbaş ve Fethi Bayazıt’ın anneleri YÜKSEL BAYAZİT vefat etmiştir. Cenazesi bu gün yeni mahalle camisinde öğle namzına mütakip çakalçıkmaz mezarlığında toprağa verilecektir. Dost ve akrabalarına duyrulur.

 

kadınAziziye mahallesi sakinlerinden merhum Hacı Salih Yüzer’in eşi Hafize Akça , Hüseyin Yüzer , Şükrü Yüzer , Saliye Kurucu , Suzan Akbulut’un anneleri Volkan ,  Murat , Ebru Akça , Kerim , Okan Kurucu’nun anneanneleri Cenk , Cem , Serhat Yüzer , Şeyma Boğa’nın babaannleri NAFİZE YÜZER vefat etmiştir.Cenazesi bugün orta camiinde kılınacak ikindi namazından sonra Nizamettin Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 

28.12.2014

erkekKarapınar Mahallesinden Bölükbaş oğullarından Merhum Ömer Bayhan’ın oglu,Mithat,Mustafa,Hamza,Yusuf,Halit ve Merhum Mehmet Bayhan’ın kardeşi, Belediye personeli Nihat ve Sinan Bayhan’ın ın babaları Mediha Bayhan’ın eşi Ekrem Bayhan vefat etmiştir.Cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Karapınar Mahallesindeki evinden kalkacaktır.

 

erkekGülyalı eşraflarından Merhum Hacı Hasan İŞLER’ in oğlu, Merhum Halil İbrahim İŞLER’ in kardeşi, Mustafa ve Ali İŞLER’ in abisi Ömer, Yusuf, Cemil İŞLER’ in babaları Ahmet İŞLER vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazına mütakiben Gülyalı Alibey Mahallesi Çitlikıran mevkinde bulunan aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

 

27.12.2014

kadınDelikkaya Mahallesinden Palazoğullarından merhum Naci Öztürk’ün eşi merhum Mustafa ve Havva Kapıcının kızı Ayşe,Nejla ve Dursun Kapıcının ablası Tuğba Öztürk’ün annesi AYSEL ÖZTÜRK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Yeni Mahalledeki evinden alınarak öğlen namazından sonra Delikkaya aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

erkekGülyalı Ürümbey Mahallesinden Altunkaynak ailesinden merhum Nejat Altunkaynak’ın eşi Cevat Altunkaynak ve Nermin,Leyla,Nergis,Tülay’ın anneleri Cemil Tomakin merhum Halit Çelebi Hasan Mıdık ve Çetin Sağlam’ın kayınvalideleri veteriner Nevzat Altunkaynak ve Nejdet Altunkaynak’ın yengeleri HACI ŞENEL ALTUNKAYNAK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Gülyalı merkez camiinde kılınacak ikindi namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

erkekKabadüz Harami köyünden Oluklu mahallesinden merhum Ahmet Yıldız’ın oğlu ALİ Yıldız’ın babası, HÜSEYİN YILDIZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına mütakiben Harami köyü Oluklu kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.