Vefatlar 22-23 12 2014

Vefatlar 22-23 12 2014

Eyüplü mahallesi Korkaç mevkiden Ustaoğullarından merhum Hasan Güney’in oğlu,Güngör ve Günay Babaları Emekli Başçavuş HÜSEYİN GÜNEY vefat etmiştir.Cenazesi bugün Eyüplü Mahallesinde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecektir.

Vefatlar 22-23 12 2014

erkekOrdu Hacılar (Hoşköy)Mahallesinden Durmuşoğullarından merhum Mustafa ve Hamide Durmuşoğlu’nun oğlu,Seher Durmuşoğlu’nun eşi,İbrahim,Meryem,Emine ve merhum Şerife Akçay’ın kardeşleri Mehmet,Osman,Gönül,Adalet,Hamide,Songül,Nermin Durmuşoğlu’nun babaları AHMET DURMUŞOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazından önce Hacılar Hoşköy)mahallesinde toprağa verilecektir.

 

erkekMesudiye Veveli muhtarı Soner Genç’in oğlu merhum Ali Fedakar Türk’ün torunu Hasan, Şenel, Mehmet, Metin Fedakar Türk’ün yeğeni BERKAY GENÇ vefat etmiştir.Cenazesi bugün veveli Mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

 

22.12.2014

erkekŞahinkaya gölarası mahallesinden Milli eğitim personeli Sinan,Oktay,Sevim’in Babaları Recep oğlu İBRAHİM TEMEL vefat etmiştir.Cenazesi bugün Şahinkaya Mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

erkekEyüplü mahallesi Korkaç mevkiden Ustaoğullarından merhum Hasan Güney’in oğlu,Güngör ve Günay Babaları Emekli Başçavuş HÜSEYİN GÜNEY vefat etmiştir.Cenazesi bugün Eyüplü Mahallesinde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekZafer mahallesinden Altınordu esnaflarından merhum Hasan Şahin’in oğlu merhum Vesile Şahin’nin eşi Merhum Sefer Şahin, Sebahattin, Nizam, Şahap,Nedim’in Babaları HACI NAİL ŞAHİN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesindeki evinden alınarak Orta caminde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.