MHP, KABATAŞ’TA ‘GENǒLEŞTİ

MHP, KABATAŞ’TA ‘GENǒLEŞTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 13. İlçe kongresini Kabataş ilçesinde gerçekleştirdi. MHP Kabataş ilçe başkanı Veteriner Osman Genç oldu. 21. Dönem MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz ve MHP Altınordu İlçe Başkanı Mu

MHP, KABATAŞ’TA ‘GENÇ’LEŞTİ


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 13. İlçe kongresini Kabataş ilçesinde gerçekleştirdi. MHP Kabataş ilçe başkanı Veteriner Osman Genç oldu.
21. Dönem MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz ve MHP Altınordu İlçe Başkanı Murat Kaçak’ın da katıldığı kongreye yine partililer tarafından da yoğun ilgi gösterildi.
“KABATAŞ’TA UMUTLAR TÜKENMİŞ”
22463Kongrede konuşma yapan Enginyurt ülke gündemini değerlendirdikten sonra Kabataş’ın sorunlarına dikkat çekti. Enginyurt; “Kabataş’ta önüne geçilemeyecek bir şekilde göç başlamış ve halen de bu göç devam etmektedir. Kabataşlılar, Moskova’ya, Arabistan’a, İstanbul’a hatta ve hatta Ordu’ya bile göçüyorlar. Öyle ki Kabataşlılar Derneği bile açtılar. Artık Kabataş 10 yıl önceki Kabataş değil. Burada umutlar tükenmiş, burada insanlara yaşam hakkı sınırlandırılmış, burada esaret başlamış, bu yüzden Kabataşlılar göç etmek zorunda kalmış” dedi.
“BELEDİYE BAŞKANI ANCAK ÇÖP MÜDÜRLÜĞÜ YAPAR”
Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, Kabataşlıların bütün umutlarını, hayallerini elinden aldı diyen Enginyurt şöyle devam etti; “Bakınız Kabataş Belediye Başkanına sorsanız önceki dönemden mi memnunsun? Şimdiki dönemden mi? Diye sorsanız eminim ki önceki dönemden diyecektir. Çünkü önceden para Kabataş belediyesinin kasasına geliyordu. Hizmeti Kabataş belediye başkanı yapıyordu. Ama şimdi para kime geliyor? Tabiî ki Enver Yılmaz’a geliyor. Kabataş Belediye Başkanı artık burada sadece yapsa yapsa çöp müdürlüğü yapacak. Enver Yılmaz 9 ayda kaç defa geldi Kabataş’a? Gelmez çünkü o Ordu’dan yukarıya pek çıkmaz. Ama biz her zaman burada olduk ve olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.22464
“MAKUS TALİHİNİZİ MHP İLE YIKIN”
Kabataşlıların makus talihinin yıkılması için 2015 yılının Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerinde AKP’ye dur demelerini bekliyoruz. Bu sefer hedefiniz MHP’yi iktidara taşımak olsun. Bu sefer bu talihi yıkmayı MHP’ye bir şans vererek değiştirmeyi deneyin. Bakın biz 30 Mart öncesinde bu meydanlarda, Alankent’te AKP zihniyetinin art niyetli olduğunu defalarca söyledik. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli bile buraya geldi sizlere AKP vehametinin kötü sonuçlarını anlattı. Siz buna rağmen AKP’yi tercih ettiniz, bizde size saygı duyduk.
“ENVER YILMAZ HANGİ YARANIZA TUZ BASTI”
Bugün 9 ay geçti beklentileriniz, hayalleriniz vardı. Hani Enver Yılmaz nerede? Hangi sorununuz çözüldü? Hangi yaranıza tuz bastı. Yanına dahi gidemiyorsunuz. Kapısı millete, halka kapalı, gitseniz dahi almaz sizi yanına, sizi dinlemez bile. Bunun için gelin bu kaderinizi bu kez MHP ile yıkalım. Biz dünde, bugün de, yarında hep yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sizinde artık bu AKP zihniyetine bir son vereceğinize yürekten inanıyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.
Enginyurt’un konuşmasının ardından yapılan kongrede ilçe başkanlığına Veteriner Osman Genç getirildi. (Şafak DELİÇAKAR/OYH)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.