Perşembe'nin Meydanı Yenieniyor

Perşembe'nin Meydanı Yenieniyor

"Büyükşehir Belediyemizin mega projelerinden biri olarak Perşembe ilçemize yeni meydan düzenlemesi yapıyoruz. Çok daha geniş bir meydan oluşuyor. Değişik aktiviteleri olan bir yapılaşma içerisine gireceğiz. Burada 1 milyon liralık masraf yapılacak. Meydan


PERŞEMBE MEYDANI İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Perşembe'de bir milyon liralık kent meydanı projesi bugün itibariyle ilk kazma vurularak başlandı. Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, tepeden tırnağa yenilenecek olan meydan ile bölgenin önemli bir cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın seçim öncesinde Perşembe’ye verdiği sözleri tek tek hayata geçirdiğini ifade eden Başkan Bahtiyar; “Sayın Enver Yılmaz hemşerilerimize verdiği sözü bugün itibari ile Belediyemize 1 kuruş harcatmadan gerçekleştiriyor. Kendisine Perşembeli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

22453Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, Belediye Başkan Yardımcısı OIcay Çanak ile birlikte yeni meydan düzenlemesi hakkında bilgi vererek, "1 milyon liralık kent meydanı projesi tam 75 gün sonra hizmete açılacak. İnşallah Perşembe ilçemiz çok güzel bir meydana sahip olacak" ifadelerini kullandı.

 

 

75 GÜN SONRA HİZMETE AÇILACAK…

Perşembe Belediyesi olarak bu dönem daha yaşanabilir, daha huzurlu ve mutlu bir yaşam sağlamak için gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Bahtiyar, "Büyükşehir Belediyemizin mega projelerinden biri olarak Perşembe ilçemize yeni meydan düzenlemesi yapıyoruz. Çok daha geniş bir meydan oluşuyor. Değişik aktiviteleri olan bir yapılaşma içerisine gireceğiz. Burada 1 milyon liralık masraf yapılacak. Meydanı daha geniş bir hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

ENVER YILMAZ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ…22454

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın seçim sürecinde verdiği sözü bugün itibari ile Perşembe Belediyesine 1 kuruş harcatmadan gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Kemal Bahtiyar,  "Bir milyon liralık kent meydanı projesine bugün itibariyle ilk kazma vuruldu. Yüklenici firma, projeye bugün itibarı ile başladı. Tam 75 gün sonra, yani 2,5 ay sonra hizmete açılacak. İnşallah Perşembe ilçemiz çok güzel bir meydana sahip olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'a Perşembeli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.