GELEN MİSAFİRE B.. KOKLATIRSINIZ ARTIK

GELEN MİSAFİRE B.. KOKLATIRSINIZ ARTIK

Turnasuyu ırmağı yanında Gülyalı tarafında ki deniz kenarında faaliyet gösteren kum ocağının faaliyetini izin veren zihniyet şimdi de ayni bölgeye hayvan ahırı ( Net anlaşılsın diye böyle yazdım!!!) yapılmasına müsaade mi etti…

GELEN MİSAFİRE B.. KOKLATIRSINIZ ARTIK

Turnasuyu’nda ki dev kum deposuna göz yumanlar şimdi turistik bölgeye ODÜ için Hayvan Eğitim Tesisleri kuruyor!!!

Ordu’nun en gözde yeri haline gelecek olan Turnasuyu bölgesinde yaşanan çarpıklıklar devam ediyor …

Turnasuyu ırmağı yanında Gülyalı tarafında ki deniz kenarında faaliyet gösteren kum ocağının faaliyetini izin veren zihniyet şimdi de ayni bölgeye hayvan ahırı ( Net anlaşılsın diye böyle yazdım!!!) yapılmasına müsaade mi etti…

22424

Gazeteci Tuncer Engin son makalesinde bu konuya değindi. Ancak her hangi bir açıklama gelmezken Ordu Medyasının bir çoğu yine internetten araklama haberlerle günü kurtarmaya devam ediyor.

Makalenin bir bölümü şöyle.

Hayvancılık  Eğitim Tesisleri  Kurulacak.

Hayvancılık tesisleri 11 adet üniteden oluşacakmış..  buraya kadar olan gelişmeleri takdir etmemek ne mümkün .

 Hepsi iyi güzel de Üniversitemizin hayata geçirmeyi düşündüğü  bu  kokulu  güzel tesis Turnasuyu mevkiinde Turizm Master Planı için ayrılan bölgede  kurulacakmış ..!

Havaalanı yolu üzerinde ki  Bu bölgede bulunan Turizm Master Planı içerisinde  bir Kum dağı tesisinin buradan kaldırılması yönünde .girişimlerin başlatıldığı günlerde bu bölgeye düşünülen  Büyükbaş Hayvan ve Tavuk Çiftliklerinin Üniversitemizce bu turizm bölgesinde düşünülür olması gerçekten garip .

          Belediye olarak Bu bölgede vatandaşa sormadan bu araziyi resen Parsel yapacaksın parsel tapusu keseceksin sonradan bu arazinin ortasına Hayvan ve Tavuk çiftliği kurulmasına müsaade edeceksiniz . Olacak şey mi bu .

         Nasıl bir Turizm master planı uygulaması insan anlamakta gerçekten zorlanıyor..!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum