Vefatlar  02.12.2014

Vefatlar 02.12.2014

Gülyalı Alibey mahallesi çitli mevkinden merhum kasap Salih ve Ayşe Güzeloluk’un oğlu,merhum Tevfik,Şevket güzeloluk ve merhume Şükran Çağlayan’nın ağbileri Havva Özdemir ve Fikri Eren’nin kardeşleri Çetin Güzeloluk’un Babası MEHMET ALİ GÜZELOLUK vefat et

Vefatlar  02.12.2014

erkekKabadüz ilçesi harami mahallesinden merhum Dursun Aydın’nın oğlu Selami,İmdat,Zekeriya .Dursun ve Altınordu Mobilya Esnaflarından Aydınoğlu Mobilya,Adem Aydın’nın Babaları MUSTAFA AYDIN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kabadüz harami mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

kadınYaraşlı mahallesinden merhum Salih Odabaş’ın eşi Salih, İhsan, Bedir,Seyfi Fidanlık Müdürlüğünde memur Engin Odabaş ve Ayşe Yarar’ların Anneleri FATMA ODABAŞI vefat etmiştir.Cenazesi bugün yaraşlı mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekUlubey yukarı kızılen mahallesinden Topaoğullarından merhum Salim Tut’un oğlu Devlet Hastahanesi personellerinden COŞKUN TUT vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ulubey yukarı kızılen mahallesinde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecektir.

kadınBoztepe vergi dairesinden emekli merhum Temel Aktaş’ın eşi oğuz Ulus,Nazlı’nın Anneleri FATMA AKTAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Çavuşlar mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekGülyalı Alibey mahallesi çitli mevkinden merhum kasap Salih ve Ayşe Güzeloluk’un oğlu,merhum Tevfik,Şevket güzeloluk ve merhume Şükran Çağlayan’nın ağbileri Havva Özdemir ve Fikri Eren’nin kardeşleri Çetin Güzeloluk’un Babası MEHMET ALİ GÜZELOLUK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Çitli kıran mahallesinde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecektir.

kadınUlubey ohtamış sıra gece mahallesinden merhum Abdurrahman Küpçük’ün eşi,Merhum Davut ,Hanife Harun,İdris,Huriye,Hacer,Sevim,Gülizar,Asiye,Hatice,Emine,Zehra’nın AnneleriSEVGİLİ KÜPÇÜK vefat etmiştir.Cenazesi bugün ohtamış merkez caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.