Kabadüz Yolu Aralıkta İhalede!

Kabadüz Yolu Aralıkta İhalede!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çambaşı'nı turizm cazibe merkezi yapmak için öncelikli hedeflerinin 58 km'lik yolun otoyol standartlarında yapılmasını sağlamak olduğunu söyledi.

ALTINORDU-KABADÜZ YOLU ARALIK AYI İÇERİSİNDE İHALEYE ÇIKIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Karayolları Bölge Müdürümüzle görüştüm. Altınordu Kabadüz yolu Aralık ayı içerisinde ihaleye çıkıyor. Ayrıca bu yolda güzergah değişikliğine gidilecek. Toplam 58 km'lik yol tamamlandığında Altınordu-Çambaşı güzergahı 45 dakikaya düşecek” dedi. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu-Kabadüz yolunun Aralık ayı içerisinde ihaleye çıkacağını söyledi.

Ordu'nun turizm merkezlerinden Kabadüz ilçesinin yol sorunu çözülüyor.

Kabadüz - Çambaşı arasındaki 37 km' lik yolda başlatılan çalış maların ardından Altınordu -Kabadüz arasındaki 21 km'lik yolda da güzergah değişikliği ve yol çalışmaları Aralık ayı içerisinde ihaleye çıkılacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çambaşı'nı turizm cazibe merkezi yapmak için öncelikli hedeflerinin 58 km'lik yolun otoyol standartlarında yapılmasını sağlamak olduğunu söyledi. 

KABADÜZ BİZLERİ ONURLANDIRDI

AK Parti Kabadüz 5. İlçe Kongresi'nde konuşan Başkan Yılmaz, Kabadüz ilçesinin yerel seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendilerine verdiği desteğe teşekkür etti. Başkan Yılmaz, Ordu'da birinci Türkiye'de de bizlere en fazla oyu veren 6. ilçe oldunuz. Bu onuru bizlere verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Kabadüz verdiği bu destekle bizlerin de sorumluluğunu arttırmıştır. Bizlerde bu verdiğiniz desteği hizmet olarak sizlere geri sunacağız. 19 ilçenin 19'unda seçim kazanmak önemlidir. En az fark attığımız yerde yüzde 6, en fazla fark attığımız yerde yüzde 44, büyükşehirde ise yüzde 25 farkla seçimi kazandık. Tüm Ordulu hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

KABADÜZ TURİZM CAZİBE MERKEZİMİZ OLACAK

“Kabadüz Ordu'nun turizm ilçelerinden birisidir” diyen Başkan Yılmaz, “Yaylaları, Kayak merkeziyle birlikte Ordu'nun turizm merkezidir. Dün Karayolları Bölge Müdürümüzle görüştük. Kabadüz Ordu ihalesi Aralık ayı içerisinde ihaleye çıkıyor. Güzergahta değişiyor. Ordu Çevre Yolu, Ordu, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy Yolu ve Altınordu Kabadüz ve Kabadüz Çambaşı yolunun ulaşım sorununun ortadan kaldırılmasını sağlayacağız. Kumru Korgan ve Akkuş Niksar yollarındaki çalışmalarımız da devam ediyor” şeklinde konuştu. 

KABADÜZ'E DEV YATIRIMLAR

Konuşmasına Kabadüz ilçesine yapılacak yatırımlarla devam eden Başkan Yılmaz, “Çambaşı'na 35 milyon liralık Türkiye'de denize en yakın kayak tesisini kuruyoruz. Ancak kayak tesisinin verimli bir şekilde bir an önce hizmete girmesi için yol sorununun bitmesi lazım. Kayak tesisiyle birlikte yapılacak otellerin 2015 yılına yetişmesi için çalışıyoruz. Ayrıca Kabadüz'e belediye binası ve kültür merkezini 2015 yılında başlayıp, bitireceğiz. Kabadüz'e 21 km sıcak asfalt düşünüyorduk ancak bu rakamı arttıracağız. 2015 Nisan ayından itibaren Kabadüz ve diğer ilçelerin belirlenen güzergahları iki yıl içerisinde tamamlşanacak. Suyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. 2015 yılı içerisinde sadece Kabadüz için yapacağımız su projesi 4 milyon 100 bin lira” diye sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.