Vefatlar 25- 26  Kasım 2014

Vefatlar 25- 26 Kasım 2014

Ulubey Akpınar mahallesinden Emekli Fiskobirlik mensubu Hasan Gürsoy’un eşi Betül,Deniz,Efe ve Derya’nın Babaanneleri Sevinç,Uğur ve Cengiz’in Anneleri HAVVA GÜRSOYvefat etmiştir.Cenazesi bugün Akpınar mahallesinde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa

Vefatlar 25- 26  Kasım 2014

kadınUlubey Akpınar mahallesinden Emekli Fiskobirlik mensubu Hasan Gürsoy’un eşi Betül,Deniz,Efe ve Derya’nın Babaanneleri Sevinç,Uğur ve Cengiz’in Anneleri HAVVA GÜRSOYvefat etmiştir.Cenazesi bugün Akpınar mahallesinde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecektir.

 

kadınGökömer mahallesinden Sefer ve Güllü Özer’in kızı Mehmet Ünal’ın eşi Mine,Ali,Aysun çiğdem’in Anneleri Nevzat Palavan ve Şarkiye Muhtarı Ali Bacınoğlu’nun kayınvalidesi SURİYE ÖZER vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta camiinde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekUlubey Durak mahallesinden merhum Mustafa Gündoğdu’nun oğlu Hasret ve Zeynep’in ağabeyleri Remzi ve Ahmet Gündoğdu’nun kardeşleri Mustafa, Fatih, Ayten, Nurten ve Nazmi’nin babaları AZMİ GÜNDOĞDU vefat etmiştir.Cenazesi bugün Durak mahallesinde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecektir.

 

Vefatlar 25- 26  Kasım 2014

erkekTeyneli mahallesinden Tiryaki oğullarından Abdullah Tiryaki’nin Torunu Ünal Tiryaki’nin oğlu MURAT TİRYAKİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Teyneli mahallesinde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecektir.

 

erkekKarapınar mahallesinden merhum Ali Akbulut’un oğlu Fatih, Günsu, Gülgün’ün Babaları Hanife Akbulut’un eşi TEMEL AKBULUT vefat etmiştir.Cenazesi bugün Karapınar Merkez camiinde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.