Vefatlar 24 11 2014

Vefatlar 24 11 2014

Perşembe Kuyluca köyü sakinlerinden Çibiloğullarından merhum Halil Öztürk’ün oğlu Oktay, İlhan ve Şükrü Öztürk’ün babası Aydın Kubali, Mustafa Çamaş, İmran Öztürk’ün kayınpederi Refik Tarakçıoğlu’nun eniştesi Mustafa Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi bugün

 VEFATLAR 24 11 2014

erkekKabadüz karakiraz Güzlük mevkinden merhum Ali Kahveci’nin oğlu Galip,Kazım,Turan ve Tevfik Kahveci’nin Ağabeyi Mesut, Aşkın ,Tamer,Hakan’nın Babaları Ayşe Kahveci’nin eşi HASAN KAHVECİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kabadüz Merkez camiinde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecektir.

 

erkekUlubey Akpınar mahallesinden hatipoğullarından merhum Hüseyin Şensoy’un oğlu merhum Hamdi,Hasan’nın kardeşi Bayram,Cengiz ,Haluk’un Babaları İBRAHİM ŞENSOY vefat etmiştir.Cenazesi bugün Akpınar mahallesinde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecektir.


Fatsa esnaflarından Anavatan Partisi eski Başkanı, Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Eski Başkanı, Fatsa Belediyesi Meclis Üyesi, Fatsa Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim kurulu üyesi, Nazan İstanbullu, Nazlı Mirza, Aslı Sayılır, Elvan Yuva, Sevgi ve Mesut Karakullukçu’nun babası Meliha Karakullukçu’nun eşi Aydın Karakullukçu vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta Büyük Camiinde namazı kılındıktan sonra Fatsa Asri mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedilecektir.


Perşembe Kuyluca köyü sakinlerinden Çibiloğullarından merhum Halil Öztürk’ün oğlu Oktay, İlhan ve Şükrü Öztürk’ün babası Aydın Kubali, Mustafa Çamaş, İmran Öztürk’ün kayınpederi Refik Tarakçıoğlu’nun eniştesi Mustafa Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kuyluca köyü camiinde namazı kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.


Fatsa Ilıca Yeşilyurt mahallesi sakinlerinden Halil, Osman, Yaşar ve Ömer Bıçakçı’nın babası Nuri Bıçakçı vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta Büyük Camiinde namazı kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Fatsa Yukarıtepe Kömürlük mahallesi sakinlerinden merhum Mustafa, Atıf, Hasan, Hüseyin ve Cemal Kaynak’ın kardeşi Şaban Ali, Mehmet, Yusuf ve Şükrü Kaynak’ın abisi Ali Keleş’in kayınpederi merhum Yusuf oğlu Ali Kaynak vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.000 de Kirazbeli Cemevinde cenaze namazı kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.