Vefatlar 19 11 2014

Vefatlar 19 11 2014

Eyüplü mahallesi kurdn mevki korgaç oğulların Hsasn Korkmaz eşi Necati,Hakan,Arif,Dilek ,Arzu’nun Anneleri Ali,Ömer,Temel,Engür kardeşi EMİNE KORKMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ensar camiinde kılınacak ikindi namazından sonra aile mezarlığında toprağa

19.11.2014

kadınAltınyurt mahallesinden kelkitoğullaından İdris Yeşilyurt’un eşi Kaşif,Haşim,Gülay’ın Anneleri NAFİYE YEŞİLYURT vefat etmiştir.Cenazesi bugün Altınyurt camiinde kılınacak öğlen namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

erkekUlubey Uzunmahmut yaglı mahallesinden çakır oğullarından Mevlüt Çakır’ın oğlu Şenel,İsa,Nazım’ın kardeşleri MUSTAFA ÇAKIR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Uzunmahmut mahallesinde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekUlubey Güzelyurt kürtünoğullarından merhum İzzet ve Huriye Bahar’ın oğlu merhum Ramis,merhum Rafet,merhum Kazım Bahar,Düriye Yılmaz ve Sakine’nin Ağbileri NAZIM BAHARvefat etmiştir.Cenazesi bugün Güzelyurt mahallesinde kılınacak öğlen namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

erkekKısacık mahallesinden Birinci oğullarından merhum Hamit Karadağ’ın oğlu CEMAL KARADAĞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün kısacık mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

kadınEyüplü mahallesi kurdn mevki korgaç oğulların Hsasn Korkmaz eşi Necati,Hakan,Arif,Dilek ,Arzu’nun Anneleri Ali,Ömer,Temel,Engür kardeşi EMİNE KORKMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ensar camiinde kılınacak ikindi namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.