Vefat İlanları 08.09.2014

Vefat İlanları 08.09.2014

Ulubey yolbaşı mahallesi şadıkoğullarından merhum Mustafa Eğin nin oğlu İdris Eğin’nin Babası CELAL EĞİN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ulubey Yolbaşı mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.


Vefat İlanları 08.09.2014


kadın Altınordu Dikence Mahallesinden Merhum Mustafa Tezcan’nın eşi Zeliha,Mehmet,Hüseyin İsa ve Celal Tezcan’nın Anneleri FATMA TEZCAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Dikence Kuruyeri Dikmeşe Mahalle caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

erkekAkkese Mahallesi Aşağı sokaktan Abdioğullarından Merhum Temel Türetkan ‘ın Oğlu Yaşar,Nafız, Cemal ve Yener Türetkanların kardeşleri Necla Hüseman ve Leyla Nalbant’ın Ağabeyleri ŞÜKRÜ TÜRETKAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına mütakiben Akkese Mahallesi aile mezarlığında toprağa verilecektir.

erkekUlubey yolbaşı mahallesi şadıkoğullarından merhum Mustafa Eğin nin oğlu İdris Eğin’nin Babası CELAL EĞİN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ulubey Yolbaşı mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.